« Žene
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
HE HE

Što sve muškarci ne znaju o ženama

Žene ponekad vole noć provesti same, bez obzira koliko vi šarmantni bili, i zbog toga ne trebate previše razbijati glavu, to je jednostavno tako

Heh, nekad je to tako ...
Heh, nekad je to tako ... (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

razumijevanje

,

suprotni spol

Muškarci ponekad žive u iluziji da su shvatili žene i da znaju što žele, no to je, naravno, samo privid jer će uvijek ostaliti nekoliko "sitnica" koje baš i neće znati. 

Recimo, žene ponekad vole noć provesti same, bez obzira koliko vi šarmantni bili, i zbog toga ne trebate previše razbijati glavu - vjerojatno su ih lupili hormoni i baš im treba neki omiljeni film, maramice i sladoled, a vas u priči nema ... no, već sutra ili preksutra sve će biti u redu.

Vjerovali li ne, žene baš i ne vole biti jako seksi, jer je to prilično naporno, pogotovo ako je izvedete sa svojim prijateljima koji će napasati oči na njim svaki puta kad vi okrenete glavu na drugu stranu.

Da, na početku veze, žene će paziti kako izgledaju, no nakon što postanu sigurne da ste njihovi, počet će se pojavljivati dlake ... posvuda, najčešće tamo gdje ih inače nije bilo. I tu ne možete ništa, osim shvatiti da niste u vezi sa savršeno depiliranom ženom u svakom trenutku.

Naravno, prije ili kasnije ćete shvatiti da vam žena nije kućna pomoćnica, naročito ako ne možete naći svoju odjeću koja je misteriozno nestala ispod kreveta ili s dna ormara gdje ste je bacili ..

Stoga, razmislite još jednom o svom poznavanju slabijeg spola, možda baš i nije toliko detaljno koliko vjerujete ...

03.07.2015. 21:30:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    metrica
    03.07.2015. 22:53
    Istina!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh