« Žene
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
WOW!

Ženska tijela koja muškarci - obožavaju

Žene naglašenih bokova i stražnjice, koja je oduvijek bila adut pravih komada, a i to je upravo ono za čim se muškarci okreću na cesti očiju zalijepljenih za bokove

Što se voli iznad svega
Što se voli iznad svega (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

žene

,

oblik tijela

,

obline

Jedinstven oblik tijela koji vole svi muškarci u praksi ne postoji, pa su istraživači došli do zaključka da postoji šest oblika tijela koja su najdraža muškarcima.

Bujne grudi jedan su od omiljenih fetiša o kojima su prolivene bačve tinte u znanstvenim radovima koji su pokušali dokučiti što to muškarce tako neodoljivo privlači uzbibanim bujnim poprsjima kakve ponosno nose Salma Hayek ili Katy Perry.

Bujne žene raskošnih oblina bez problema izazovu pomutnju gdje god da se pojave, kao da se može vidjeti kako dim suklja iz glava muškaraca koji pred očima imaju Christinu Hendricks, Mariah Carey ili Kim Kardashian.

Manenke su također obavezan dio mokrih snova, jer svojim visokim i vitkim stasom te nogama koje nemaju kraja jednostavno izluđuju muškarce. Uzmimo samo Naomi Campbell, Evu Mendes, Cindy Crawford ... lista je prilično dugačka.

Priličan broj muškaraca reći će - malo ali slatko, pogotovo onih nižih koji su najčešće svojom visinom ograničeni na džepne Venere. Uz to, takve su žene izgledom krhke i kao da traže zaštitu, što će svaki muškarac rado pružiti ako se zovu Shakira, Eva Longoria ili Kylie Minogue.

Vitki sportski tipovi, koje ipak imaju više mesa na sebi od manekenki, ali njihova vretenasta tijela izazivaju zavidne poglede žena i bludne poglede muškaraca. Dovoljno je spomenuti Charlize Theron i Cameron Diaz da vam bude jasno na što mislimo ...

Žene naglašenih bokova i stražnjice, koja je oduvijek bila adut pravih komada, a i to je upravo ono za čim se muškarci okreću na cesti očiju zalijepljenih za bokove koji se elegantno njišu s jedne strane na drugu. Za primjer je dovoljno navesti Jennifer Lopez kako bi shvatili na što mislimo.

04.07.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh