« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Što stvarno skida kilograme i gradi mišiće?

Vježbanje uvijek ide uz dijetu kao preporuka, no jedino će ova kombinacija napraviti upravo ono što želite - skinuti vam kilograme i nabaciti mišiće

Samo vježbanje neće napraviti posao
Samo vježbanje neće napraviti posao (FreeDigitalPhotos)
Više o

dijeta

,

vježbanje

,

proteini

,

skidanje kilograma

Vježbanje i dijeta idu ruku pod ruku kad se govori o skidanju kilograma, no svaki od tih faktora sam za sebe može postići tek parcijalne učinke koji nisu dugotrajni.

Rješenje za održavanje kilaže je jednostavno - potrebno vam je više mišića, jer ćete na taj način trošiti više kalorija u mirovanju i lakše održavati liniju. Kako onda masti pretvoriti u mišiće?

Za početak, potrebno se konzultirati sa stručnjacima i odrediti pravi intenzitet i vrstu vježbi, koje mora pratiti visokointenzivna niskokalorična i visokoproteinska dijeta, što će u kombinaciji s vježbanjem šest dana tjedno pomoći u građenju mišića i gubljenju tjelesnih masnoća.

Stručnjaci kažu da vježbanje, naročito dizanje utega, šalje signale mišićima da se zadržavaju i grade, iako se tijelo zapravo nalazi u velikom kalorijskom deficitu.

Iako je istraživanje provedeno na muškarcima, stručnjaci sa Sveučilišta Manchester tvrde da će recept biti jednako učinkovit i kod žena. Ipak, upozoravaju da se ne radi o još jednom brzinskom načinu mršavljenja, već o potrebi da se takav način života trajno usvoji i održava, što će u konačnici dovesti do vitke linije bez obzira na doba godine.

Isprobajte, što drugo reći ... 


30.01.2016. 09:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh