« Seks
objavljeno prije 10 godina
SEXY SAVJETI

Najbolje seksualne poze za svaku situaciju

Koja je najbolja poza ukoliko je vaš frajer stvarno obdaren, a koja kad ima mali penis? Pročitajte ove savjete najboljih svjetskih stručnjaka za "te stvari"

Koja je poza najbolja
Koja je poza najbolja (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci i žene

,

ženski orgazam

,

seksualne poze

,

poze u seksu

,

najbolje poze

Bole vas leđa? Trudni ste? Imate problema sa samopouzdanjem i pokazivanjem tijela? Nema te životne situacije koju kvalitetna seksualna poza ne može riješiti. Pročitajte koju pozu trebate odabrati za najugodnije i najkvalitetnije vođenje ljubavi s obzirom na to što želite postići. Koristite na vlastiti rizik!

Najbolja poza za napraviti bebu

U redu, činjenica jest da, barem teoretski, zatrudnjeti možete u bilo kojoj seksualnoj pozi i poza nikad ne smije biti jedna „zaštita" koju koristite da spriječite neželjenu trudnoću. S druge strane, ukoliko tražite pozu u kojoj imate najveću šansu za trudnoćom, to je onda klasični misionarski položaj (muškarac je gore) uz dodatak tzv. „nagiba zdjelice", odnosno pomicanja zdjelice prema gore na način prikazan u ovom videu. Stavljanje jastuka ispod guze pomoći će vam da podignete zdjelicu, što će omogućiti njegovim „plivačima" da lakše dođu do vašeg jajašca. Isto tako, ne zaboravite na svoj orgazam, budući da on povećava šansu da ostanete trudni.

Najbolja poza za izgradnju samopouzdanja

Ukoliko imate problema sa samopouzdanjem za vrijeme intimnih trenutaka ili vam neki dio vašeg tijela predstavlja izvor srama ili frustracije, najbolji lijek za to nalazi se u dvije ključne riječi - vi gore. Osim što će vaše preuzimanje inicijative i kontrole biti iznimno sexy vašem muškarcu (iako to možda neće htjeti priznati), činjenica da upravo vi kontrolirate situaciju bit će vam pravi izvor samopouzdanja. Ne bojte se isprobati različite položaje - naravno, samo one u kojima vi vodite igru.

Najbolja poza za maksimalni ženski užitak

Djevojke, dobro ovo čitajte. Naime, ako je vjerovati stručnjacima za ove stvari, najbolja poza za maksimalni ženski užitak ona je koju vjerojatno nikada niste probali i zove se „koitalno poravnavanje". Ona je zapravo varijacija klasičnog misionarskog položaja i jedna je od rijetkih poza za koju postoji znanstvena potvrda da, ukoliko se izvede ispravno, ima najbolju šansu da žena doživi vaginalni orgazam za vrijeme seksa. Sastoji se od toga da muškarac „klizne" ramenima ispred vaših, a trik leži u tome da se više trljate i tiskate zdjeličnim područjima, a manje izvodite klasično seksualno „guranje". Ovakav način osigurava najveću stimulaciju klitorisa, zbog čega mnoge žene ovako mogu doživjeti orgazam.

Najbolja poza ukoliko je vaš frajer obdaren

Slatke brige, reći će mnogi, no tomu baš i nije tako. Naime, često se govori da veličina nije bitna, već isključivo ono što muškarac zna napraviti s njime. U istinitost ove tvrdnje ovom prilikom nećemo ulaziti, ali svakako se možemo složiti da je doista važno koliko dobro muškarac „barata" svojim ponosom, posebice kad je taj ponos pozamašne veličine i obujma. Bilo kako bilo, u ovakvoj je situaciji važno ništa ne prepustiti slučaju, budući da to može nezgodno ozlijediti ženu, posebno ukoliko ste sitnije građe. Muškarac treba ležati na boku, a žena treba leći okomito od njega, s raširenim nogama koje trebaju obujmiti njegov torzo. Ova poza, iako neobična, omogućava ženi da kontrolira koliko „duboko" želi svog muškarca u sebi, a istovremeno ne pokvari doživljaj ni jednom, ni drugome.

Najbolja poza ukoliko vaš muškarac ima mali penis

Kao što smo već rekli, stručnjaci tvrde kako je sama veličina penisa gotovo beznačajna za ukupnu kvalitetu seksualnog života u vezi, ali to ne znači da ne postoje poze u kojima se i mala veličina može maksimalno „iskoristiti". Apsolutno najbolja poza za to je ona u kojoj ste vi gore, ali s jednom ključnom razlikom od klasičnih poza. Naime, najbolji učinak postići ćete tako da se „vrtite" na njemu, umjesto da se mičete gore i dolje, budući da tako riskirate da isklizne i vas, a to može ozlijediti muškarca. I misionarski je položaj dobar, posebice onaj gdje držite svoje noge na njegovim ramenima. To će mu omogućiti da vas dublje penetrira i do kraja iskoristi svoju dužinu. Ili kratkoću.

08.06.2014. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jebač
    09.06.2014. 15:11
    Jebeš poze ako nemaš kurca.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh