« Seks
objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci
SEXY TIME

Seksualne poze koje muškarci obožavaju

Donosimo vam nekoliko poza na koje niti jedan frajer neće ostati ravnodušan, na svoje, ali i vaše zadovoljstvo

Što dečki vole?
Što dečki vole? (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci i žene

,

seksualne igre

,

seksualne poze

,

ljubavne veze

Želite li malo začiniti stvari u vašoj spavaćoj sobi? Potpuno mu se posvetite ove večeri i dovedite ga do ludila s ovim seksualnim pozama. Naravno, pritom nemojte zaboraviti da su ljubav i intimnost važan dio dobrog odnosa, zbog čega svakako trebate iskoristiti ovu priliku da se zbližite i emocionalno sa svojim muškarcem. Donosimo vam nekoliko poza na koje niti jedan frajer neće ostati ravnodušan.

1. Vi gore

Ova sexy poza stavlja vas u „vozačko sjedalo", što vam omogućava da upravo vi određujete ritam i jačinu, a njemu da svojim rukama slobodno luta po vašem tijelu. A ako bude previše zločest, uvijek ih mu možete i zavezati...

2. Misionarski

Ova je poza čista klasika, ali to nipošto ne znači da mora biti jednolična i dosadna, kako ju se obično voli opisivati. Misionarski će položaj vašem muškarcu dati osjećaj kontrole, ali istovremeno osigurati i intimnost cijelom odnosu zbog pogleda i usana koje će se neminovno ispreplitati. Ukoliko želite da bude još malo sporiji ili da ulazi dublje, stavite ruke na njegove bokove i navodite ga kako vam paše. Kvalitetan seks je poput razgovora, samo što u njemu dvoje ljudi ne komunicira riječima, već isključivo govorom tijela.

3. Obrnuta kaubojka

Varijacija poze iz prve točke, ova je poza zapravo najbolje od oba svijeta za vašeg muškarca. Unatoč tomu što ne dozvoljava ispreplitanje pogledima, na ovaj ćete način svom mužjaku dati nesmetan pogled na svoju pozadinu, kao i šansu da vam rukama kaže što misli o njoj. Tko zna, ukoliko niste bili dobri, možda dobijete i po guzi...

4. Doggie Style

Za sve one koji vole klasiku, ali istovremeno žele probati nešto što nije klasični misionarski položaj. I kod doggie stylea muškarac ima apsolutnu kontrolu, određujući jačinu i brzinu. Isto tako, ovaj položaj omogućava dublju penetraciju, što će ga svakako učiniti da se osjeća kao kralj vaše spavaće sobe. Neke žene smatraju ovu pozu malo previše grubom, dok druge naprosto uživaju u vrlo snažnom osjećaju koji on pruža. Ne bojte se reći svom partneru da bude malo nježniji ukoliko to trebate. Ili možda grublji...

5. Stajaća poza

Iako stajaći položaj možda i nije nešto što vam prvo padne na pamet kad je seks u pitanju, idealan je način upražnjavanja strasti za sve one u kojima je seksualna želja jača od činjenice da vam nekakav krevet ili kauč nisu na raspolaganju. Bez obzira na to je li vas „uhvatio" na kuhinjskom stolu ili zidu hodnika, ovaj spontani položaj sjajno je rješenje za jednog „nabrzinu".

6. Žlica

Idealan položaj za partnere gdje je jedno znatno više od drugoga, kao i za sve one lijene, ali željne duboke intimnosti. Ovaj položaj neće samo vašem muškarcu dati pristup cijelom vašem tijelu, već vam omogućava da si sami „pomognete" rukom, što će njega zasigurno pozitivno izluditi. Nakon svega, uopće se ne morate micati iz ovog položaja prije negoli zagrljeni utonete u san.

7. Ples u krilu

Posjednite ga na stolicu i stanite iznad njega. Osim što će uživati u vašem senzualnom njihanju bokova, činjenica da vi imate kontrolu omogućit će mu i da „traje" dulje. Isto tako, ovaj položaj omogućit će vam da mu cijelo vrijeme budete blizu te ga ljubite i ostvarujete sexy kontakt očima. A ukoliko on odluči biti agresivniji s rukama i snažno vas povuče na sebe, vaš je podli plan u potpunosti uspio!

18.03.2014. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  peder
  19.03.2014. 10:00
  Dajte poze za pedere.
 2. avatar
  jebač
  24.03.2014. 23:40
  Marš pederčino jedna nastrana, smjestim ti ga u prkno.
 3. avatar
  sara
  26.04.2015. 09:38
  dajte barem seksi guzice cura
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh