« Život
objavljeno prije 10 godina
BUDITE DOBRI

Što nam sve može popraviti dan

Loše raspoloženje može uništiti i najbolji dan, no kako vrijedi i obrnuto, evo nekoliko sitnica koje će svakome popraviti raspoloženje

Osmijehom popravite raspoloženje
Osmijehom popravite raspoloženje (Arhiva)
Više o

osmijeh

,

dobro raspoloženje

,

loše raspoloženje

,

zagrljaji

,

buket cvijeća

Loše raspoloženje jedna je od onih stvari koje nastaju kao posljedica velikih, a liječi se malim stvarima, tvrde stručnjaci i preporučuju nekoliko naizgled jednostavnih i sitnih gesti koje će svakome uljepšati dan.

Stoga, ako primjetite da je netko vama drag prilično loše volje, za početak mu se osmijehnite. Osmijeh je dokazano zarazan i dokazano popravlja raspoloženje, a vas stvarno ne košta baš ništa. Jedino se potrudite da bude iskren, one lažne ljudi odmah prepoznaju.

>> Jutarnje raspoloženje određuje ostatak dana >>

Zagrljaj će napraviti još i više, jer se tijekom grljenja, koje ne mora nužno biti s voljenom osobom, oslobađa hormon ljubavi i povezanosti oksitocin koji diže raspoloženje.

Nekome će biti dovoljna i kratka poruka na papiriću ili mobitelu kako bi shvatio da netko misli na njega i da nije baš sam na svijetu, što će trenutno izazvati navalu boljih osjećaja.

>> Niste dobre volje? Evo par savjeta kako podići raspoloženje >>

Naravno, sjajno će biti biti primljen i mali poklon poput buketa cvijeća koje ste sami nabrali, a pomoć i kompliment zaokružit će stvar i potpuno odagnati crne oblake iznad glave.

15.06.2014. 15:26:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh