« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
HE HE

Što muškarcima garantira dug život?

Muškarci koji varaju partnerice su podložniji srčanim bolestima, jer im njihova nevjera uzrokuje i više stresa, pa vjerojatno pogađate o čemu se tu radi ...

Dobar seks čuda radi
Dobar seks čuda radi (Shutterstock)
Više o

seks

,

muškarci

,

dug život

Muškarci će se oduševiti kad čuju što je ključ dugovječnosti za njihov spol i vjerojatno će to nabijati dragoj na nos svaki put kad ne pokaže spremnost za igrice pod plahtama - aktivan seksualni život.

Naravno, postoji i kvaka - to vrijedi samo za one koji su vjerni svojim partnericama, dok za nestašne to ne znači ništa.

>> Nema spavanja - počnite uživati u čarima jutarnjeg seksa

Naime, talijanski stručnjaci otkrili su da muškarci imaju manje kardiovaskularnih problema ukoliko imaju zdrav i aktivan seksualni život, ali pod uvjetom da su vjerni svojim partnericama.

Uz to, rezultati su pokazali da muškarci koji su seksualno aktivniji proizvode više testosterona, što je dobro jer se time regulira razina šećera u krvi i smanjuje rizik od dijabetesa.

S druge strane, muškarci koji varaju partnerice su podložniji srčanim bolestima, jer im njihova nevjera uzrokuje i više stresa, iako to oni možda i ne primjećuju.

Prema tome - nema šaranja!

01.12.2015. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh