« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
SUPERHEROJI

Što muškarci žele u vezi

Kako se stalno govori o tome što žene očekuju od veze, red je da se posvetimo i jačem spolu i otkrijemo njihove želje

Što muškarci stvarno žele
Što muškarci stvarno žele (Arhiva)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

,

želje

Muškarci imaju očekivanja od veza jednako kao i žene, a to se ne odnosi samo na dobar seks, kako biste možda mogli pomisliti. Sjajno su ta očekivanja opisali na portalu Mind Body Green saževši ih u nekoliko glavnih stvari.

Za početak, muškarci žele biti vaši junaci, preciznije, osjećati se na taj način jer ih strašno privlači žena koja im pruža osjećaj snage i moći.

>> Kako da vaš muškarac trči za vama >>

Muškarci žele biti voljeni i prihvaćeni onakvi kakvi stvarno jesu, bez promjena, i očekuju da ih žene vole čak i kad rade gluposti i sitne pogreške.

Uz to, muškarci jako žele znati zašto se njihova partnerica ljuti, ne znaju čitati misli, a neke stvari koje su napravili jednostavno su im normalne sve dok im vi ne objasnite zašto mislite da su pogrešne.

>> Kako žena može promijeniti muškarca nabolje >>

Osjećaj neovisnosti im je važan, stoga, nemojte ih prijekorno gledati kad pogledaju zgodnu ženu koja prolazi ... samo je žele vidjeti, ne odmah završiti s njom u krevetu.

Muškarci su izravni, pa to žele i od partnerice - ako vas nešto muči, recite mu otvoreno i jasno, ravno u glavu, bit će vam beskrajno zahvalan. 

Za kraj, muškarci vole žene koje imaju svoj život - hobije, prijatelje i posao, jer kako cijene vlastiti identitet, tako cijene i žene koje znaju što hoće i samostalne su.

28.08.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh