« Muškarci
objavljeno prije 10 godina
GRIZU JEZIK

Što muškarci ne žele priznati partnerici

Postoje neke stvari koje vam vaš dragi neće priznati niti da ga mučite kao španjolska inkvizicija, a ne radi se o nevjerama i pronevjerama

Možete ga pitati, ali vam neće odgovoriti :)
Možete ga pitati, ali vam neće odgovoriti :) (DeviantArt)
Više o

žene

,

nevjera

,

muškarci

,

tajne

Muškarci su svjesni da je iskrenost i otvorenost najbolji put do dobre veze, no koliko god vi bili zajedno, postoje neke stvari koje vam ne bi priznali niti na najgorim mukama. Ipak, malim će vam znakovima dati do znanja neke skrivene tajne koje vrijedi prepoznati.

Za početak, oni stvarno jako žele da se njihovi prijatelji vama svide, no istovremeno im ideja da provodite previše vremena s njima i nije pretjerano draga. Naime, ako vam se sviđaju, oni će moći mirno izlaziti s njima bez vašeg prigovaranja, no neće vas pitati da li vam sviđaju.

Jednako tako, kad izađu s njima, iz njih detalje tog izlaska nećete moći iščupati ni užarenim kliještima, iako se gotovo u pravilu radi o beskrajnom sjedenju uz pivu i muškim razgovorima. Ako krene u detalje, odmah vam može biti sumnjivo.

S druge strane, neke vaše preferencije nisu im drage, primjerice, kad na sav glas hvalite kako dobro izgleda vaš omiljen glumac ili sipate komplimente na račun kolege s posla. Ipak je on vaš muškarac, pa vas drugi ne bi trebali zanimati ... Naravno, oni ne shvaćaju da rade jednaku grešku kad odmjere zgodnu prolaznicu od glave do peta.

Vrlo mali broj muškaraca spremno će vam priznati da se voli maziti samo zbog maženja, a ne zato da bi vas nagovorili na seks, a ako mislite da nisu nesigurni, stvarno ne znate ništa o jačem spolu.

27.05.2014. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh