« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
HE HE

Što muškarci ne shvaćaju kod žena?

Muškarci su uglavnom zbunjeni ženskim rodom, neki su i u smrtnom strahu, a golema većina ih ne shvaća u ovim stvarima

Ovaaaj, a zakaaj ...? :)
Ovaaaj, a zakaaj ...? :) (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

tajne

,

shvaćanje

Muškarci su, kad se pogleda prosjek, totalno zbunjeni ženama i njihovim idejama i ponašanjem, i ma koliko članaka pročitali neke će ih stvari i dalje bacati u potpuno tupilo od pomanjkanja shvaćanja (iliti tupilo od nekuženja, kao bi rekao besmrtni Robi K.).

No, kako žene jednako tako ne shvaćaju zašto muškarci ne shvaćaju njihove postupke, Woman's Health je odlučio svojim čitateljicama približiti kaos koji nastaje u glavama muškaraca kad počnu razmišljati o tome.

Pa tako, primjerice, količina ženskih torbi, a bome i stvari u njima nikad nisu bile jasne muškarcima, a najviše ih zbunjuje potreba prebacivanja sadržaja iz jedne u drugu, ako treba i par puta dnevno. Naravno, nakon što se probiju kroz kaos ovog razmišljanja, kreću na detalje, pa ih zanima zašto su ključevi baš uvijek baš na dnu ... Gravitacija, dečki, gravitacija.

Zašto ženama treba pola godine da izaberu novu frizuru kad se za manje vremena može napraviti, recimo, most preko rijeke? Misterija se nastavlja.

Jednu stvar su muškarci shvatili - svrhu sjedaljki raznih vrsta u dućanima sa ženskom odjećom. Naime, tamo sjede muškarci dok žene isprobavaju apsolutno sve što vide, i to u barem tri različite veličine? Zašto? A kako bi se to drugačije radilo? Usput pokušavaju shvatiti zašto su oni uopće tamo, no to se jednostavno ne može približiti konceptu shoppinga koji imaju muškarci.

Pitanja poput ovih jednostavno se roje muškim mozgom čim počnu gledati nešto drugo osim sportskih stranica ili duplerice - što je to zavijač trepavica i čemu zapravo služi, zašto se žene za spavanje spremaju satima, o čemu razgovaraju s prijateljicom koju su danas vidjeli dva sata na telefon i zašto na WC idu u skupinama? Muškarcima je ovo zadnje najbliži ekvivalent meditaciji, pa zato ne shvaćaju potrebu za društvom. 

Spremanje za izlazak posebna je priča, od duljine priprema (maratonci prije otrče ciijelu utrku i počasni krug), potrebe za štiklama koje će ih cijelu večer žuljati i biti im neugodne do činjenice da uvijek kažu kako nemaju što za obući, a ormar im je ustvari pretrpan svom mogućom odjećom.

Večernji sati umjesto opuštanja muškarcima donose još glavolomki, od potrebe za nevjerojatnom količinom ukrasnih jastuka koji se uopće ne koriste za nešto pametno (kao što je, recimo, spavanje), preko sladunjavih komedija za koje priznaju da su predvidljive, no ipak ih gledaju do potrebe za razgovorom nakon seksa - naročito o stvarima koje nemaju veze sa seksom. 

Uz sve to, opsesija čokoladom nikad neće biti jasna prosječnom muškarcu, kao ni tamponi koji ima se čine nevjerojatno neudobnima (no ni ulošci im nisu pretjerano jasni).

Stoga, drage čitateljice, kad ugledate svog dragog u pozi Mislioca, on zapravo ne rješava problem gladi u svijetu niti reciklaže, nego pokušava shvatiti što zapravo radite i zašto. Budite milostivi ...

20.04.2014. 13:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh