« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
TKO ĆE ZNATI ...

Što muškarci definitivno ne vole kod žena

Da ne bi bilo zabune, radi o stvarima koje žene rade izvan kreveta, naravno, i nemaju nikakve veze s izgledom

Ovakve stvari im se ne sviđaju ...
Ovakve stvari im se ne sviđaju ... (Shutterstock)
Više o

žene

,

veze

,

problemi

,

muškarci

Muškarci vole žene. Točka. No, kako se ipak radi o različitim spolovima koji su o raznim stvarima imaju razna mišljenja i, općenito, izgledaju kao da govore potpuno različitim jezicima, naravno da postoje stvari koje muškarci kod žena, najblaže rečeno, ne vole.

Svaka će žena odmah pogoditi da je prvi prigovor - ali ja ne znam čitati misli. Ženama nije jasno kako muškarci ne mogu shvatiti njihove suptilne znakove kojima im daju do znanja da im nešto treba ili se ne sviđa, muškarci pak vole primiti informaciju ravno u glavu, kako ne bi previše razmišljali. Ako ga želite razljutiti, dajte suptilne znakove. Ako vam treba nešto hitno, recite mu, inače neće nikad pogoditi.

Druga stvar koju muškarci ne vole je nabijanje krivnje na nos. Te nisi napravio ovo, a obećao si, te nisi nazvao onoga, žarulja ne radi već mjesec dana itd itd. Shvatili ste na što mislimo. Ovdje vrijedi obrnuta logika nego kod gornjeg primjera - budite suptilni kad mu želite poručiti nešto takvo.

Muškarci ne planiraju budućnost, barem ne na način na koji to žene rade. Žene kad se zaljube počnu s planiranjem vjenčanja i znaju gdje će sjediti teta iz Drinovaca, a gdje tetak iz Špičkovine, a muškarci znaju kad se igra finale Lige prvaka i u kojoj će birtiji to gledati. Stoga, ne pretjerujte s informacijama, kako količinom, tako i vremenom. Vi isplanirajte, on će se i tako prilagoditi.

Ma koliko vi mislili da je njegova majka najgroznija žena koju je svijet ikad vidio, ako mu stalno ugađate, zapravo zauzimate njeno mjesto u njegovom životu i to mu smeta. Jedva se riješio toga i sad opet sve ispočetka ... većini, velikoj većini to zapravo ne odgovara. 

I da, za kraj, ne morate znati baš sve što je radio tog dana na poslu, kao što ni on ne želi da mu prepričate trosatni razgovor s bivšom najboljom prijateljicom s detaljima i fusnotama. Ukratko - smanjite broj informacija kojima ga zasipate i nemojte očekivati da ih je sve upio.

05.05.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh