« Muškarci
objavljeno prije 9 godina

Što muškarce najviše privlači na ženama

Ohrabrujuće je da evolucija tjera muškarce prema inteligentnijim pripadnicama ženskog roda koje će svoje gene ipak prenijeti dalje

Ne, nisu grudi :)
Ne, nisu grudi :) (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

privlačnost

Velike grudi postale su odavno simbol ženstvenosti i smatraju se vrhuncem privlačnosti, barem ako pitate žene, muškarci će u potrazi za životnom partnericom koja treba biti i majka njihove djece gledati nešto sasvim drugo.

Inteligencija postaje u tim trenucima presudna, jer ukazuje na činjenicu da će žena biti odgovorna majka koja će djecu odgajati dobro.

Da, zvuči nevjerojatno seksistički s jedne strane, dok je s druge strane ipak ohrabrujuće da evolucija tjera muškarce prema inteligentnijim pripadnicama ženskog roda koje će svoje gene ipak prenijeti dalje. 

Uz to, muškarci nisu toliko ludi ni za dugim nogama, kako se smatra, nego radije na ženama vole vidjeti kraće, ali ravne noge, koje su simbol dobrih gena.

Jednako tako, muškarci preferiraju žene sa oblinama, tanjim strukom i većom stražnjicom, tj. oblikom tijela koji kazuje da će žena lakše iznijeti trudnoću.

Sve zajedno zbrojeno - um ipak caruje!

10.06.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh