« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
MA DA?!

Kompleksi zbog kojih muškarci najviše lažu

Kompleksi se obično povezuju sa ženama, no jednaku količinu istih imaju i muškarci, što ih tjera na kompulzivno iskrivljavanje istine o nekim činjenicama o njihovom životu

Nije to baš tako :)
Nije to baš tako :) (FreeDigitalPhotos)
Više o

muškarci

,

laži

,

najčešće laži

,

kompleksi

Muškarci su puni kompleksa baš kao i žene, pa laži samo stižu jedna drugu kako godine odmiču. Naravno, na prvom je mjestu laž o veseljku koji uvijek magično dobije pokoji centimetar u dužini i obujmu,  a i kad se napokon pokaže u svom sjaju koji nije baš tako blještav, držat će se priče - danas mu nije dan.

Očekivano, lagat će se i o masturbaciji, tj. druženju s veseljkom - ma ja to tu i tamo, kad baš zagorim i slične priče ... u stvarnosti, barem jednom dnevno.

Godine proganjaju i muškarce, pa kako se počnu približavati okruglim brojkama, magično se na njima zaustave barem na par godina.

Jednako tako, ako ste ikad na satu matematike učili računati neke statističke zvrčke pa je profa popisala visinu muškog dijela razreda, svi su čudesno narasli preko noći (shema - časna riječ, jučer sam se mjerio!). Da ne bilo zabune, kako se visina zaokružuje na prvu višu brojku, tako se i težina zaokružuje na prvu nižu (barem).

I da, laže se o primanjima naveliko, svi sjajno zarađuju, a to što nemaju love već godinama su krivi krediti, baš su posudili burazu i slično ...

Sve u svemu, ništa novo - uzimajte sve takve informacije s rezervom ...

07.06.2015. 20:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh