« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina
ODLIČNO

Što može popraviti i najgori dan

Ako imate jedan od onih dana za koje ste sigurni da nisu mogli krenuti u gorem smjeru, dajemo vam pet laganih savjeta kako ga u trenu učiniti boljim

Kako u trenu do boljeg raspoloženja
Kako u trenu do boljeg raspoloženja (Arhiva)
Više o

osmijeh

,

dobro raspoloženje

,

cvijeće

,

savjeti

,

pomoć

,

loš dan

Loše raspoloženje natjerat će nas i da se počnemo fizički loše osjećati, stoga ga treba otjerati što je moguće prije - evo pet stvari koje možete napraviti kad se loše osjećate kako bi u trenu okrenuli priču u boljem smjeru.

Cvijeće može svakome razvedriti dan, no jeste li znali da ga je jednako dobro i pokloniti nekome? Ta će osoba svoju sreću podijeliti s vama i pomoći vam da se bolje osjećate.

>> Jutarnje raspoloženje određuje ostatak dana >>

Osmijeh liječi gotovo sve, a loše raspoloženje odnosi u trenutku. Pokušajte se nasmijati bez razloga - odmah ćete osjetiti kako se vaše raspoloženje mijenja. Ako vam treba inspiracije za smijanje, pogledajte neki smiješan video.

Pomoć će također dobro doći - pomozite nekome iz obitelji, prijatelju, potpunom strancu, nije važno kome, ono što jest važno je da ćete napraviti dobru stvar i nakon toga se osjećati dobro.

>> Boje koje garantirano popravljaju raspoloženje >>

Raspoloženje mogu popraviti i poruke - par pozitivnih poruka koje razmijenite s partnerom ili prijateljima dat će vam pozitivne misli, pa kad uz to shvatite da netko misli na vas, loše raspoloženje bit će kao rukom odneseno.

Za kraj, ultimativni recept - dug zagrljaj. Ako traje preko 20 sekundi počet će se ispuštati oksitocin, hormon povezanosti i sreće i vaš će dan odmah postati sunčan i lijep.

>> Loše ste raspoloženi? Kriv je internet >>

Isprobajte!

07.06.2015. 11:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh