« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
OPA!

Što je ženama seksi na muškarcima

Muškarci će uvijek pomisliti da su trbušni mišići ono što je ženama privlačno, no zapravo to nije slučaj - morate malo vježbati druge dijelove tijela

Sixpack nije u igri, ali prsa ... o da!
Sixpack nije u igri, ali prsa ... o da! (Arhiva)
Više o

stražnjica

,

muškarci

,

dijelovi tijela

,

ruke

,

seksi

,

prsa

Muškarci bi željeli znati puno toga o ženama, od načina na koji razmišljaju do toga što ih privlači ... kod ovog prvog morat ćemo vas pustiti da se koprcate sami i pokušavate doći do pravih odgovora, no po drugom pitanju ima dovoljno podataka.

Tako je u jednom istraživanju portala koji se bavi savjetima za muškarce koji žele osvojiti ženu osvanulo istraživanje o najprivlačnijim dijelovima muškog tijela.

E sad, većina će uzdahom odmah pomisliti da su na prvom mjestu besprijekorni trbušni mišići, pogledati svoj trbuh i odmahnuti rukom, no možemo ih utješiti - pogled vam je odlutao malo previše dolje, ženama su najviše seks - prsa!

Sad kad smo vas malo utješili, stiže još dobrih vijesti - na drugom su mjestu ruke! Naravno, ne u smislu reklama za kremice, nego čvste, mišićave ruke koje ženama daju do znanja da ih mogu čvrsto stisnuti, zaštititi, ali i povući i podignuti sve što treba u domu.

Treće mjesto ponovno je problematično za većinu - stražnjica. Naravno, mora biti dobro oblikovana i čvrsta, tako da odmah možete krenuti vježbati.

Za sve one koji nisu baš fizički tipovi imamo informaciju na kojoj će biti zahvalni - prilično su visoko plasirani i muški um te smisao za humor, pa ako ste tu stvarno obdareni, možda i zaborave na isklesana prsa i čvrste ruke ...

20.09.2016. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh