« Seks
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
STVARNO?

Što je više seksi od samog seksa

Ako mislite da je samo seks seksi, očito ne znate puno o životu, pa donosimo nekoliko stvari koje su izuzetno napaljujuće

Maženje je jako seksi
Maženje je jako seksi (Arhiva)
Više o

seks

,

cvijeće

,

držanje za ruke

,

seksi

,

maženje

,

masaža stopala

Seksi može biti svašta, od pogleda do odjeće, no ima nekih stvari koje su naizgled nepovezane sa seksom, a opet su toliko seksi da će u trenutku napaliti pripadnice ljepšeg spola.

Tako, primjerice, držanje za ruke može biti jako seksi, jer su mali dodiri vrlo često samo uvod u genijalan seks. Svaki takav potez, od micanja kose s lica do držanja za ruku na javnom mjestu ženi će biti posebno drag i, naravno, podići će joj raspoloženje.

>> Kako znati da muškarac misli da ste seksi >>

Vjerovali ili ne, ona prastara shema sa slanjem cvijeća i dalje funkcionira besprijekorno - pošaljite dragoj iz čistog mira buket cvijeća dostavom na posao s nekom vrućom porukicom, ona će se oduševiti i napaliti kao rijetko kada.

Masaža je seksi, naravno, ali kad nakon dugog dana uzmete dragoj noge u svoje ruke i krenete masirati stopala ... ona će se rastopiti. Prvo, uklonit ćete stres koji je nakupila tijekom dana, opustit ćete je i, naravno, napaliti do ludila.

>> Muškarci obožavaju ove seksi nesavršenosti na ženama >>

Jednostavno, nije li?

11.03.2015. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jebač
    12.03.2015. 11:55
    Samo sex i jebačina.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh