« Seks
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
HE HE

Svakodnevni seks je dobar jer ...

Vjerojatno većini ljudi ne treba posebno objašnjavati zašto je dobro seksati se svaki dan, no za one manje iskusne, evo par detalja koji će ih uvjeriti

Redovan seks je prava stvar
Redovan seks je prava stvar (Arhiva)
Više o

zdravlje

,

seks

,

redovan seks

Redovan seks na prvom je mjestu dobar za atmosferu u vezi ili braku, no osim toga donosi cijeli niz koristi za zdravlje

Muškarci koji se seksaju više od dva puta tjedno imaju znatno manji rizik od srčanog udara za razliku od muškaraca koji se seksaju jednom mjesečno ili rjeđe, pokazalo je nedavno istraživanje. Naravno, jasno je i da poboljšava cirkulaciju, što u konačnici izbacuje toksine iz organizma.

Seks poboljšava raspoloženje otpuštanjem hormona sreće nakon orgazma, a uz to smanjuje razinu stresa, a možda i najvažnije je da povećava razinu antitijela imunoglobulina A koji štiti tijelo od groznica i prehlada. 

Kao što je nekoliko puta dokazano, seks stvarno uklanja glavobolju otpuštanjem oksitocina kojeg je tada u tijelu pet puta više nego inače, što drastično smanjuje osjećaj boli.

Uz sve to, orgazam također jača imunitet, održava kožu zdravom i obnavlja stanice, pa ne čudi da muškarci koji imaju barem dva orgazma tjedno žive dulje od onih koji ga imaju par puta mjesečno.

Nadamo se da neće proći dugo do sljedećeg seksa ...

12.03.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh