Metro-portal.hr

objavljeno 11.03.2015. 23:01:00
STVARNO?

Što je više seksi od samog seksa

Ako mislite da je samo seks seksi, očito ne znate puno o životu, pa donosimo nekoliko stvari koje su izuzetno napaljujuće

Maženje je jako seksi
Maženje je jako seksi (Arhiva)

Seksi može biti svašta, od pogleda do odjeće, no ima nekih stvari koje su naizgled nepovezane sa seksom, a opet su toliko seksi da će u trenutku napaliti pripadnice ljepšeg spola.

Tako, primjerice, držanje za ruke može biti jako seksi, jer su mali dodiri vrlo često samo uvod u genijalan seks. Svaki takav potez, od micanja kose s lica do držanja za ruku na javnom mjestu ženi će biti posebno drag i, naravno, podići će joj raspoloženje.

>> Kako znati da muškarac misli da ste seksi >>

Vjerovali ili ne, ona prastara shema sa slanjem cvijeća i dalje funkcionira besprijekorno - pošaljite dragoj iz čistog mira buket cvijeća dostavom na posao s nekom vrućom porukicom, ona će se oduševiti i napaliti kao rijetko kada.

Masaža je seksi, naravno, ali kad nakon dugog dana uzmete dragoj noge u svoje ruke i krenete masirati stopala ... ona će se rastopiti. Prvo, uklonit ćete stres koji je nakupila tijekom dana, opustit ćete je i, naravno, napaliti do ludila.

>> Muškarci obožavaju ove seksi nesavršenosti na ženama >>

Jednostavno, nije li?

11.03.2015. 23:01:00
http://metro-portal.hr/sto-je-vise-seksi-od-samog-seksa/90548/