« Seks
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
FORA

Znanstveno dokazane zanimljivosti o seksu

Seks je dovoljno zanimljiv sam po sebi, no kad se njime pozabave znanstvenici, nađemo se okruženi raznim čudesnim saznanjima

Malo znoja dobro će doći
Malo znoja dobro će doći (Shutterstock)
Više o

seks

,

zanimljivosti

,

pogrešne činjenice

Seks je neiscrpna tema, a dobrim dijelom tome pridonose i znanstvenici koji se često hvataju u koštac s činjenicama o najpopularnijem sportu na svijetu (ne nogometu, naravno).

Takva posvećenost svako malo iznjedri neki podatak koji je i više nego zanimljiv, pa tako primjerice žene smatraju muškarce koji se smiju manje privlačnim od ozbiljnih, namrštenih likova. Stoga, kad krećete u lov, nemojte vježbati osmijeh br. 7 pred ogledalom, već natmurenu facu.

>> Zanimljivosti o seksu iz svijeta >>

Kad ste već kod priprema za lov, nabacite i koju kilicu oko struka, jer je nekoliko istraživanja pokazalo da su puniji frajeri ti koji u krevetu izdrže najduže, ćak pet minuta duže od macho nabildanih likova. Ako ste se pomučili da nabacite pločice, uzalud vam trud.

>> Cool činjenice iz svijeta seksa >>

Ako ne znate kako nabaciti kilograme, pokušajte s pitom od bundeve i lavande, jer ta kombinacija dokazano pojačava protok krvi do penisa čak 40 posto, što znači da će stajati i stajati, a ne bi bilo na odmet i malo izlaganja suncu koje će stvoriti vitamin D, sjajan podizač libida.

>> Zanimljivosti o seksu i s njim povezanim stvarima >>

Za kraj, ne sramite se svog znoja - androstadienon koji se u njemu nalazi pojačava ženski libido i uzbuđenje.

10.03.2015. 23:00:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jebač
    11.03.2015. 08:41
    Jebala Vas nauka. Što ako nemaš kurca.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh