« Žene
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Što je muškarcima jako privlačno kod žena

Vjerovale ili ne, postati zavodnica uopće nije neki problem, a mala tajna uspjeha je prilično jednostavna - ostanite prirodni

Prirodnost je tajna zavođenja
Prirodnost je tajna zavođenja (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

privlačnost

,

ponašanje

Ako mislite da je za zavođenje potrebna priprema, odjeća, štiklice i ostali dodatni alati poput savršene šminke i frizure, možda bi bilo dobro da još jednom razmislite i shvatite da baš i ne poznajete muškarce onoliko koliko mislite.

Naime, kad je stranica howaboutwe.com odlučila provesti anketu među muškim posjetiteljima na temu koje su im djevojke jako privlačne i seksi, ispalo je da za zavođenje ne morate imati apsolutno ništa drugo osim prirodnosti i vedrog karaktera.

Naime, muškarci ne mogu odoljeti ženama koje ne okreću pogled nego mirno zadržavaju pogled, to im je nevjerojatno privlačno. OK, to možda rade i napirlitane sponzoruše, no kad nastavite čitati, shvatit ćete koji su vaši aduti. 

Među jačim spolom cijenjene su i žene koje su u društvu vedre i nasmijane, a uz to im nije problem naručiti rundu za ekipu. Vjerujte, to je strašno seksi. Ako se pri tom smijehu ne suzdržavate i baš vas briga kako izgledate, muškarci shvaćaju da se prirodno ponašate i odmah ih to privlači.

Jednostavno pitanje da vam preporuči neku dobru knjigu dovoljno je da vas ubaci u njegovu glavu iz koje vas neće moći izbaciti sve dok vas ponovno ne sretne ili nazove, a ako se to dogodilo na spoju, a vi ste odlučili predložiti što biste mogli raditi na sljedećem, njegovo je srce već napola vaše.

>> 7 pravila zavođenja koje žene žele da muškarci znaju <<

Opuštenost, spontanost i simpatičnost vrline su koje muškarci naročito cijene i koje ih privlače kao muhe, a kako ste uz to sigurno i otvoreni pa vam nije problem upoznati nove ljude, eto još kandidata u trenu.

Kad se zanesete u neku priču o poslu ili hobiju i pritom iz vas provale strasti, muškarci će to shvatiti na jednostavan način  - ova je osoba strasna u svemu, očito, pa i u krevetu ... i dalje sve ide samo od sebe.

>> Zavođenje bez upotrebe dekoltea >>

Za kraj, ako vam tijekom razgovora padne pramen preko očiju, nakon par micanja ga ostavite tako i dajte mu priliku da on napravi prvi korak i pomakne ga, tada znate da ste već polako počeli pronalaziti mjesto u njegovom srcu. 

20.10.2013. 23:06:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh