« Život
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
Uspjeh zajamčen

7 pravila zavođenja koje žene žele da muškarci znaju

Sigurno ste se pitali zašto su neki muškarci bolji u zavođenju žena? Ne radi se o izgledu, pameti ili novcu

Uspjeh je zajamčen :)
Uspjeh je zajamčen :) (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

zavođenje

,

pravila

Vjerojatno imaju dvije karakteristike koje im idu u prilog: samopouzdanje i dosljednost. I dok ih neki muškarci posjeduju prirodno, ne trebate biti rođeni Don Juan kako biste bili uspješni sa ženama. No potrebno je slijediti nekoliko važnih pravila.

1. Uspostavite kontakt očima prije prilaska

Želite ispitati teren prije nego pristupite svojoj izabranici? Pokušajte uspostaviti kontakt očima iz daljine i gledajte kako će reagirati. Ako vam ga uzvrati, ili još bolje, ako se nasmije, započnite razgovor. Ako pak izbjegava pogled, šanse vam baš i nisu najbolje. Također, ne zaboravite ispitati prostor. Pogledajte malo oko sebe koje žene djeluju zainteresirane za upoznavanje. Naime, one koje jesu djelovat će otvorenije prema muškarcima za razliku od onih kojima je sva pažnja usmjerena na prijateljice.

2. Nemojte uz nju zavoditi i njene prijateljice

Zavođenje više od jedne žene istog socijalnog kruga vrlo često završi potpunim debaklom. Ne samo da ćete izgledati kao avanturist i neozbiljno, već zaboravljate jedan bitno pravilo: kako biste je uspješno zaveli, morate učiniti da se osjeća posebnom. Pridavanjem prevelike pažnje prijateljicama to zasigurno nećete postići. Stoga, iako vas možda privlači više žena u društvu, odlučite se za jednu. Alternativa tome je da se kući vratite sami.

3. Neka se osjeća najzgodnijom na svijetu

Često će se žena zainteresirati za muškarca samo zbog jednog razloga, a to je kako se s njim osjeća. Stoga, ako uspijete učiniti da se osjeća najljepšom djevojkom u sobi, vjerojatno će vas željeti vidjeti opet. Ovo vam također ide u prilog što se dugih staza tiče. Ako steknete njezino povjerenje i ugodno joj je u vašem društvu profitirat ćete u svim aspektima veze. Ovo pravilo dolazi s jednom iznimkom: preskočite ga ako ima veliki ego.

4. Ne zaobilazite komplimente unatoč tome što ih je već čula

 Vjerojatno vam se čini da je ta lijepa djevojka u kutu sobe razgovarala već s hrpom momaka i 100 puta čula istu priču. No uzmite u obzir i ovo: većina muškaraca slično razmišlja. Često mnogim lijepim djevojkama nitko ne pristupa iz razloga što misle da su zauzete. No ako zadržite smiješak, vrlo je vjerojatno da neće odbiti pristojan pristup i razgovor.

5. Nemojte koristiti klišeje i unaprijed pripremljene fraze

Tako nešto priskrbit će vam samo dvije stvari: ili ćete izgledati kao da se previše trudite, ili kao da ste potpuno neiskusni i izgubljeni (što je čak i gore). Umjesto toga, budite jednostavni i iskreni. Izbjeći ćete formalnosti i izdići se iz mase muškaraca koji još uvijek ženama pristupaju klišeizirano - a takvih je mnogo.

6. Pristupajte na mjestima koja nisu samo kafići i noćni klubovi

Žene su navikle da im se pristupa u kafićima i noćnim klubovima, stoga tamo već imaju neki obrambeni stav. To znači da vas može odbiti samo zato što joj je prije vas prišlo već desetak drugih koji su je dovoljno zagnjavili. Nadalje, u noćnim klubovima žene očekuju da će im muškarci prilaziti stoga imaju obrambeni štit kako bi odbile one neželjene. Ako joj pristupite na drugim mjestima, imate element iznenađenja na svojoj strani. Kao npr. u trgovačkom centru, gdje tako nešto neće očekivati i mogla biti ugodno iznenađena normalnim i iskrenim pristupom. Imajući to na umu, nemojte baš prilaziti ženama koje su u žurbi ili djeluju zauzeto jer će vas vrlo vjerojatno odbiti.

7. Znajte kada se povući

Ponavljajte si ovo prije nego pristupite nekoj djevojci: nema ništa gore od napornog čovjeka. Čitanje govora tijela nije bitno samo zato da znate kada prići, već i kada se povući. Na primjer, postoji li kontakt očima ili ga izbjegava? Ako joj šaljete signale i pokazujete interes, a ona djeluje poput mrtvaca, onda je najbolje da odustanete i krenete dalje. Što ako vam šalje pozitivne signale? Čak ni tada ne biste trebali pretjerati. Prekidanje razgovora u pravom trenutku, značit će samo da će kasnije željeti još.

06.06.2014. 21:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh