« Žene
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Kako pomladiti grudi prirodnim putem

Kako je nedavno istraživanje pokazalo da grudi stare znatno brže od ostatka tijela, evo par savjeta kako da vam dekolte ostane privlačan

Mladalački dekolte je moguć
Mladalački dekolte je moguć (Arhiva)
Više o

dekolte

,

pomlađivanje

,

grudi

,

sprječavanje starenja

Istraživanje objavljeno pred nekoliko dana koje je utvrdilo da grudi stare dva do tri puta brže od ostatka tijela prilično je oneraspoložilo ženski rod, no razloga za veliku zabrinutost nema jer postoji cijeli niz prirodnih načina da vaše grudi ostanu mlade i lijepe. 

Naime, logično je da koža na grudima ima priličnih problema jer čak i kad normalno hodate vaše grudi se pomiču za najmanje trećinu svog obujma pri svakom koraku, a kod vježbanja je to i znantno više. 

Stoga, jedan od osnovnih savjeta za lijepe i mladalačke grudi je - odaberite dobar grudnjak koji će ih krotiti kad su u pokretu, i pripazite da kupite pravi broj, što žene gotovo u pravilu ne rade.

Kako je koža oko grudi prilično tanka i vrlo često izložena suncu, njoj bi trebalo posvetiti dosta pažnje što inače nije slučaj. Nabavite kremu ili lagani losion kojim ćete njegovati taj dio grudi, a pripazite na unos vitamina C, B3 i A koji će obnoviti kolagen i zaštiti od štetnih posljedica izlaganja suncu.

Važan je i položaj spavanja, jer ako spavate na boku vaše će grudi imati više nabora od žena koje spavaju na leđima, a što su grudi veće, nabori će biti izraženiji. Stoga, potrudite se ležati na leđima što je više moguće.

Na sreću, za pomlađivanje i učvršćivanje grudi postoje mnogi nekirurški zahvati, a naročito se često koriste isti zahvati kao i na licu. Laserskim se tretmanom učinkovito otklanjaju mrlje na koži od sunčanja, a dobar je i kemijski piling.

24.10.2013. 16:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh