« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
LOL

Što govori muški osmijeh

Već prema načinu na koji se osmjehuje možete saznati jako puno o muškarcu

Čitajte osmijehe na vrijeme
Čitajte osmijehe na vrijeme (Shutterstock)
Više o

osmijeh

,

smijanje

,

značenje

,

muškarci

Kao kod ostatka neverbalne komunikacije, i na osmijehu jednostavno ne možemo ne pokazati svoj karakter. Ženama bi ove informacije stvarno mogle dobro doći, kako bi mogle što prije procijeniti s kim imaju posla.

Muškarci koji se gotovo neprimjetno osmjehuju, lagano podignutom gornjom usnom su ljubazni i vole pomoći. Takvim osmijehom daju do znanja da uživaju u vašem društvu. To neće biti romansa iz bajki, ali će sigurno razviti duboka osjećanja prema vama ako se spojite.

Osmijeh koji se može primjetiti samo po titranju uglova usana daje do znanja da se radi o osobi koja vas može voljeti, ali ne želi to odmah pokazati. Kod takvih muškaraca emocije se pokazuju u pravim trenucima, a kad vas osvoji, bit će samo vaš.

Zagonetni osmijeh s rupicama na obrazima imaju likovi koji se vole igrati i uživaju u tome, pa ćete se morati dobro potruditi da ga osvojite, no budite spremni na činjenicu da će i on napraviti sve kako bi osvojio vas. 

Širok osmijeh od uha do uha nose muškarci koji ne skrivaju ništa, čak ni svoje najintimnije osjećaje. Takvih nema puno, pa trebate znati da vam u njegovom društvu nikad neće biti dosadno, jer će vas uvijek pokušati zabaviti.

25.06.2013. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh