« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
HE HE

Što bi žene voljele da muškarci rade

Gentlemani više nisu u modi, barem među muškarcima, no kad bi se pitale žene, svaki bi muškarac trebao raditi u svakodnevnom životu

Uvijek nasmijan i spreman pomoći
Uvijek nasmijan i spreman pomoći (Arhiva)
Više o

veze

,

muškarci

,

ponašanje

,

džentlmen

Žene i dalje vole džentlmensko ponašanje, pokazala su brojna istraživanja, pa nije na odmet nabrojati par stvari koje bi žene voljele da muškarci i dalje rade, jer će tako biti muževniji nego što su sada. 

>> Što se očekuje od modernih muškaraca >>

Naravno, na prvom mjestu je život bez roditelja, jer teško možete biti pravi frajer kad živite s mamom. Uz to, nije loše ni platiti večeru na koju ste izveli djevojku. Da, žene su se emancipirale i sve je to lijepo, no kad muškarac uzme račun i plati ga ... to je ipak stil.

Kad smo već kod večere, otvaranje vrata od restorana i automobila trebalo bi spadati u normalno ponašanje, kao i pridržavanje kaputa na odlasku. Zagrnuti ženu kad šetate, a njoj je očito hladno, također spada u poželjno ponašanje. 

>> Što bi žene voljele promijeniti na muškarcima >>

Nije na odmet ponijeti vrećice kad ste zajedno u shoppingu, bile u njima nove cipele ili tri kilograma krumpira, a umjesto slanja poruka iskoristite primarnu mogućnost mobitela - nazovite je.

Jednostavno, nije li?

06.10.2014. 20:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh