« Život
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
HE HE

Što se očekuje od modernih muškaraca?

Kako biti moderan muškarac koji živi u skladu s očekivanjima okoline, zanimalo je istraživače

Slika govori dovoljno i bez opisa :)
Slika govori dovoljno i bez opisa :) (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

savršen muškarac

,

moderni muškarac

Muškarci se ne mijenjaju baš tako lako, kao ni njihove slike o sebi, pa misle da je za status pravog muškarca dovoljno zarađivati više novca od partnerice, imati automobil i, po mogućnosti, navijati za omiljeni klub, kažu rezultati istraživanja tvrtke Beckmann.

S druge strane, žene bi najradije neku sanjarsku kombinaciju Davida Attenborougha, Davida Beckhama i Jamieja Olivera koja se ponaša kao gospodin, rastura kućne poslove i brine o djeci bolje od bilo koje babysitterice, no istovremeno je neustrašiv.

Gledano iz perspektive žena, muškarac ovog stoljeća suvereno barata kućanskim aparatima tipa mašine za veš ili suđe, usisava kao veliki dok drugom rukom slaže ručak u stilu pravog chefa, a uz to ima besprijekorne manire. 

Na listi najvažnijih karakteristika koju su sastavile ispitanice, 64 posto žena misli da muškarac mora biti hrabar, 53 posto je uvjereno da muškarac na prvom mjestu mora biti džentlmen, dok zapravo malih 46 posto misli da ih muškarac uvijek treba stavljati ispred svega ostaloga u životu.

27.04.2013. 10:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh