« Muškarci
objavljeno prije 9 godina
HE HE

Što bi muškarci željeli da žene nauče od njih

Muškarci imaju velikih problema s razumijevanjem žena i njihovog pogleda na svijet, pa evo nekoliko glavnih stvari koje bi željeli da žene posude od njih

Muškarci bi prenijeli malo svoje
Muškarci bi prenijeli malo svoje "mudrosti" ženama (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

razmišjanje

Muškarci imaju svoje načine razmišljanja koje bi rado preselili u ženske glave, a na prvom je mjestu - logika. Jači spol misli da bi svijet bio puno bolje mjesto kad bi žene shvatile da sve u životu ima logičnu pozadinu, a muškarci upravo na temelju toga donose oluke.

Drugo, emocije se ne moraju uvijek vidjeti, ne zahtijeva baš svaka situacija ekspresivnost cijelog dijapazona osjećaja koje je žena osjetila. Nekad treba jednostavno prijeći preko svega hladno i proračunato.

Žene ponekad pretjerano reagiraju zbog sitnica, misle muškarci želeći da one shvate kako nije baš sve crno i uvijek postoji neki izlaz - stoga, ležernost je ono što se traži.

Kako žene doživljavaju muškarce

Tračanje bi željeli svesti na razumniju mjeru - da se razumijemo, muškarci vole dobar trač iznad svega, no nije baš svaka situacija pogodno tlo za trač.

Opušten pristup također se traži, kao i humor i realan pogled na svijet - prinčeva na bijelim konjima ima svega par na svijetu, pa je teško očekivati da će baš jedan od njih slučajno naletjeti kad njoj ispadne maramica ...

19.05.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh