« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
MLJAC

Skinite trbuh domaćim napitcima

Višak oko struka naročito nam bode oči u ova doba godine kad se počinje nositi lakša odjeća, pa evo par napitaka koji će vam pomoći riješiti problem

Sassy voda skida višak oko struka
Sassy voda skida višak oko struka (Arhiva)
Više o

mršavljenje

,

zeleni čaj

,

trbuh

,

Sassy voda

,

skidanje trbuha

,

vitaminska voda

,

voda na tašte

Skidanje viška oko struka najvažnija je akcija koju će svaka osoba nezadovoljna svojim izgledom napraviti u proljeće kako bi se lakše uvukla u proljetnu odjeću, no uz dijetu i vježbanje postoji i par napitaka koji u tome mogu prilično pomoći.

Svako jutro započnite s čašom mlake (ili tople, ako možete) vode s pola iscijeđenog limuna, to će vam ubrzati probavi i srediti metabolizam tako da će tijelo ubrzo biti očišćeno od toksina. 

Tijekom dana nastavite s, primjerice, vitaminskom Sassy vodom - dan prije ubacite u bokal listiće mente, nasjeckani svježi krastavac i par kriški citrusa.

>> Sassy vodom protiv kobasica na trbuhu >>

Hladni zeleni čaj je snažan antioksidans, baš kao i čaj od mente, a oba će vam pomoći izbaciti višak masnoća iz probave, smanjiti nadutost i regulirati probavu. Jednostavno napravite čaj, malo ga zasladite medom po želji i kad se ohladi, stavite u frižider i pijte tijekom dana.

Kao dnevnu poslasticu napravite smoothie od ananasa - ubacite očišćeni svježi ananas u blender, dodajte žlicu lanenog ulja i šaku leda i evo sjajnog napitka koji smanjuje masne naslage na trbuhu. 

>> Voda s dodacima koji ubrzavaju metabolizam >>

Uživajte!

28.04.2015. 16:02:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh