« Seks
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
HE HE

Najjednostavniji recept za više seksa

Ljubav prema ljutom jasno pokazuje što se od vas i u kojim količinama može očekivati u krevetu, a i u životu..

Zaljutite život i začinite seks :)
Zaljutite život i začinite seks :) (Arhiva)
Više o

seks

,

ljuta hrana

,

više seksa

Ljuta hrana nije za svakoga - rijetki je stvarno vole, mnogi se pretvaraju da im je to baš ono pravo, a većina će izbečiti oči i popiti par čaša bilo čega kad nalete na ljuto.

No, vjerovali ili ne, to jasno pokazuje što se od vas i u kojim količinama može očekivati u krevetu, a i u životu...

Naime, istraživanje provedeno u SAD-u na 2000 ispitanika, koje je naručio jedan proizvođač ljutih umaka, pokazalo je da se, oni koji jedu ljuto, seksaju 5.3 puta na mjesec, zarazliku od onih koji vole blagu hranu. Oni se seksaju 3,2 puta.

Istraživači su ispitanicima postavili nekoliko pitanja vezanih uz to kakvu hranu vole - nezačinjenu, slabo začinjenu, srednje začinjenu ili ljudu. Pokazalo se da je ljuta hrana usko povezana sa željom za pustolovinom, glasnom muzikom i seksom. Prije će slušati jazz i rock, dok će ovi drugi slušati country. Vole gledati trilere, horore i kaciju, a oni koji ne vole ljuto drame i romanse. 

Od hobija ljubitelji ljutoga preferiraju tjelovježbu, kuhanje i kampiranje,a ljubitelji blage hrane čitanje, šopingg, izlaženje u restorane i gledanje TV_a. 

Ljubitelji ljute hrane 45 posto češće su putovali izvan zemlje, išli na rafting ili ronjenje od ljubitelja blage hrane.

Također, ljudi koji vole ljuto češće će reći da su sretni i da uživaju u svom poslu te su spremniji ostvariti ciljeve. Komunikativniji su i osjećaju se bolje u svojoj koži od onih koji ne vole ljuto. 

"Nismo iznenađeni ovakvim rezultatima. Svakodnevno kominiciramo s našim fanovima i većina ih je baš takva", kaže naručitelj studije. 

19.04.2019. 21:42:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    20.04.2019. 09:46
    jest ću chili i sext se 4 puta na dan ok
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh