« Seks
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
MMMM ;)

Seks, blagdani i orgazmi

Žene su tu naročito učinkovite jer čak trećina njih doživljava - pet puta više orgazama nego inače, što ih dodatno inspirira za više seksa u ovo doba godine

Za blagdane imamo bolje ideje... ;)
Za blagdane imamo bolje ideje... ;) (Arhiva)
Više o

seks

,

orgazam

,

blagdani

Seks za blagdane vjerojatno ste sanjali i čekali ga, pa sad kad je napokon tu i dostupan, nemojte ga slučajno zaboraviti.

Naime, baš je ovaj dio godine prava stvar za seks, pokazalo je više istraživanja koja su dala jednake rezultate - tada ga ima više nego inače, a prosinac je odavno poznat kao najpopularniji mjesec za trudnoću.

Iako je vrijeme hladno i obučeni smo u slojeve odjeće, parovi su puno spremniji za avanture u spavaćoj sobi koje su prilično učinkovite - čak četvrtina ispitanika reklo je da u prosincu doživljavaju više orgazama nego inače.

Žene su tu naročito učinkovite jer čak trećina njih doživljava - pet puta više orgazama nego inače, što ih dodatno inspirira za više seksa u ovo doba godine.

Zanimljiva činjenica za kraj - zima na površinu vadi onu perverzniju stranu parova jer je svaki deseti ispitanik priznao kako njegov seksualni život vrvi korištenjem raznih seksualnih pomagala, ali i igranjem uloga.

25.12.2020. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    25.12.2020. 22:37
    najbolji sex ujutro
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh