« Seks
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
HE HE

Božićni seks iz snova...

Donosimo neke savjete koji će vam pomoći da ove blagdane ispunite strašću i pokažete partneru koliko vam znači

Sve polako i s veseljem...
Sve polako i s veseljem... (Arhiva)
Više o

seks

,

Božić

Božić je većini najljepše doba godine, međutim vrijeme blagdana često je i jako iscrpljujuće. Svi smo užurbani i pod stresom jer se brinemo da li ćemo stići sve napraviti kako bi sve bilo savršeno - od blagdanskog stola do poklona pod borom.

U svoj toj žurbi parovi često imaju problema s odvajanjem vremena za sebe. Stoga vam donosimo neke savjete koji će vam pomoći da ove blagdane ispunite strašću i pokažete partneru koliko vam znači. 

Zajedničko poslijepodne za dvoje 

Odvojite jedno poslijepodne samo za vas dvoje. Napravite večeru, upalite svijeće, čak možete prirediti i zajedničku kupku. Sve su to mali trikovi koji uvijek pale, bez obzira na doba godine. Obucite se izazovno, a s obzirom da je Božić, neka to bude nešto crveno. Recimo, crveno donje rublje pa iznenadite partnera striptizom. Sigurni smo da će biti oduševljen. 

Ove godine samo seksi pokloni dolaze u obzir

Zaboravite na klasične poklone i svom dragom poklonite nešto seksi. Čak ne morate kupiti nešto - obećajte masažu kad god on to poželi ili noć vatrenog seksa. Ako pak želite da dar bude nešto materijalno, seks igračka ima koliko hoćete pa birajte. 

Vodite ljubav gdje god možete

Ako uhvatite nekoliko sati u kojima vam je kuća prazna jer vam je obitelj otišla kod rodbine, iskoristite vrijeme za vođenje ljubavi gdje god možete. Dajte mašti na volju i isprobajte nešto novo - nove položaje, nova mjesta... Jednostavno se prepustite strasti i uživajte. 

23.12.2020. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    23.12.2020. 21:58
    najbolji dar za božić
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh