« Seks
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
HE HE

Naramak trikova za seks tijekom blagdana

Dobra je ideja pokušati naći skrovito mjesto u kući punoj rodbine i opaliti jedan seks na brzaka, pa makar i u preuskom WC-u

Nema se baš vremena...
Nema se baš vremena... (Arhiva)
Više o

seks

,

blagdani

Seks u doba blagdana uobičajeno nosi gomilu problema, pogotovo ako imate malo veću familiju koja vam ili dolazi u goste ili svi očekuju od vas da dođete k njima.

Srećom, ova mala pauza za praznike može vas riješiti nekih problema jer ne možete putovati, no ipak i dalje nekima se čini kao vječnost...

Ako tijekom blagdana idete makar na neki kraći put, nemojte zaboraviti spakirati seksi donje rublje, jer se tako možete početi zagrijavati već kod kuće, nastaviti u automobilu, a kad napokon stignete do hotela, ludilo može početi.

U slučaju da vam je radno vrijeme potpuno sumanuto i ne možete dobiti ni dana slobodnog između blagdana, seksi porukice, slikice i vrući SMS-ovi zagrijat će i vas i partnera koji vas čeka kod kuće. 

Ni tulumi nisu loša mjesta, pogotovo ako se počnete lagano napaljivati i pipkati u automobilu na putu do tamo, jer ćete nastaviti na partyju, a kad dođete kući, seks će biti nezaboravan. 

Dobra je ideja pokušati naći skrovito mjesto u kući punoj rodbine i opaliti jedan seks na brzaka, pa makar i u preuskom WC-u, jer će vam tih nekoliko minuta strasti značiti jako puno.

Jutarnji je seks najkomotniji izbor, naravno, u slučaju da možete zaključati vrata spavaće sobe kako vas djeca ili punica ne bi iznenadili.

U svakom slučaju, neka od ovih prilika će vam se ukazati, nemojte je propustiti ni za živu glavu.

26.12.2020. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    26.12.2020. 22:27
    dobar je ispod tuša
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh