Metro-portal.hr

objavljeno 25.12.2020. 21:01:00
MMMM ;)

Seks, blagdani i orgazmi

Žene su tu naročito učinkovite jer čak trećina njih doživljava - pet puta više orgazama nego inače, što ih dodatno inspirira za više seksa u ovo doba godine

Za blagdane imamo bolje ideje... ;)
Za blagdane imamo bolje ideje... ;) (Arhiva)

Seks za blagdane vjerojatno ste sanjali i čekali ga, pa sad kad je napokon tu i dostupan, nemojte ga slučajno zaboraviti.

Naime, baš je ovaj dio godine prava stvar za seks, pokazalo je više istraživanja koja su dala jednake rezultate - tada ga ima više nego inače, a prosinac je odavno poznat kao najpopularniji mjesec za trudnoću.

Iako je vrijeme hladno i obučeni smo u slojeve odjeće, parovi su puno spremniji za avanture u spavaćoj sobi koje su prilično učinkovite - čak četvrtina ispitanika reklo je da u prosincu doživljavaju više orgazama nego inače.

Žene su tu naročito učinkovite jer čak trećina njih doživljava - pet puta više orgazama nego inače, što ih dodatno inspirira za više seksa u ovo doba godine.

Zanimljiva činjenica za kraj - zima na površinu vadi onu perverzniju stranu parova jer je svaki deseti ispitanik priznao kako njegov seksualni život vrvi korištenjem raznih seksualnih pomagala, ali i igranjem uloga.

25.12.2020. 21:01:00
http://metro-portal.hr/seks-blagdani-i-orgazmi/129440/