« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina
SAZNAJEMO

Savršen spoj znanja za najbolje Honor performanse

Za vrhunske performanse Honor pametnih telefona zaslužni su neki od najboljih stručnjaka i inženjera koji iz različitih zemalja kombiniraju specifična znanja kako bi na Honor uređajima stvorili savršeno korisničko iskustvo

Honor je brend za Generaciju Y
Honor je brend za Generaciju Y (Arhiva)
Više o

specifikacije

,

Huawei

,

Honor

,

performanse

Pametne telefone Honor krase najbolje performanse koje korisnicima donose posebno iskustvo korištenja. Kako bi to bilo moguće, tvrtka Huawei koja proizvodi Honor uređaje, proteklih nekoliko desetljeća konstantno radi na povećanju i investiranju u odjele istraživanja i razvoja diljem Europe te kombinira specifična znanja različitih svjetskih stručnjaka u razvoju pojedinih komponenti koje zajedno čine savršen proizvod.

Tako je tvrtka Huawei u Francuskoj otvorila centar pružanja internetskih usluga te centar istraživanja i razvoja, u Belgiji je razvila terminal radijskih frekvencija, u Švedskoj razvija nove arhitekture i algoritme kao i baznu postaju te opremu za radio frekvencije. U Ujedinjenom kraljevstvu nalazi se razvoj za analogne čipove, ARM softvere, optičke i opto-elektronske komponente, kao i odjel za istraživanje povezivosti uređaja putem interneta, dok se u Italiji nalazi centar specijaliziran za razvoj mikrovalnih radio sustava.

Ova razina investicija donosi impresivne rezultate što je posebno vidljivo na čipsetu Kirin 920. Ovaj čipset rezultat je kombiniranog truda, znanja i iskustva cijelog europskog tima istraživanja i razvoja koji spaja vještine nekih od najboljih inženjera na svijetu kako bi krajnjim korisnicima pružili najbolje moguće iskustvo u korištenju Honor pametnih telefona.

Posebna je čast i zadovoljstvo raditi u takvom prvoklasnom, svjetskom timu. Taj mali čipset predstavlja realiziranu ideju svih naših tehničkih napora akumuliranih tijekom mnogo godina, a koju smo ostvarili zahvaljujući bliskoj suradnji na globalnoj razini. Ovdje nije samo riječ o težnji prema boljim performansama, već o želji da pružimo najbolje moguće korisničko iskustvo", izjavio je Peter Wharton, dopredsjednik strategija i poslovanja tvrtke Huawei.

Čipset Kirin 920 savršena je kombinacija napredne računalne snage s telekomunikacijskim mogućnostima što pruža ultimativno korisničko iskustvo. Pri tome koristi najnapredniju arhitekturu procesora te je prvi 8-Core čipset procesora s Cat 6 mrežnim standardom. Upravo ta arhitektura omogućuje Kirinu 920 da perfektno balansira između performansi i potrošnje energije, dok Cat 6 osigurava najbolje 4G iskustvo na svijetu. Također je važno istaknuti da je, između ostaloga, rezultat ovakve vrste suradnje na globalnoj razini doveo do niske potrošnje energije što Honor pametnim telefonima omogućuje dugotrajno korištenje bez zastajkivanja i naglog pražnjena.

Osim na procesoru, vrhunski stručnjaci iz različitih zemalja, pa čak i kontinenata, predano rade na osmišljavanju, kreiranju i usavršavanju najnaprednijih tehnologija za različite komponente i dizajn, što se na posljetku zajedno objedini u jedan konkretan model Honor pametnih telefona, spremnih da korisnicima pruže jedinstveno iskustvo uz najbolje performanse.

O Honoru

Brend Honor je nastao kako bi se zadovoljile potrebe pripadnika Generacije Y s proizvodima koji su prilagođeni za korištenje interneta, pružaju nevjerojatna korisnička iskustva, nadahnjuju djelovanje, njeguju kreativnost i osnažuju mlade kako bi ostvarili svoje snove. Honor se time izdvojio od sličnih brendova te pokazao hrabrost radeći stvari drugačije od ostalih i poduzimajući korake kako bi svojim korisnicima predstavio nove tehnologije i inovacije.

Za više informacija posjetite internetsku stranicu www.hihonor.com ili Honor Hrvatska.

10.04.2017. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh