« Život
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Romantika u vezi može trajati zauvijek

Romantika u vezi obično zgasne prilično brzo, a za to su kriva oba partnera, no ako poslušate ove jednostavne savjete, mogla bi trajati vječno

Romantika nije rezervirana samo za romane
Romantika nije rezervirana samo za romane (Shutterstock)
Više o

ljubav

,

veze

,

romantika

,

uspješna veza

Romantična ljubav niti je zastarjela niti je nestala, tvrde stručnjaci za veze na temelju nekoliko istraživanja koja su u zadnje vrijeme objavila prilično optimistične rezultate, a svi se slažu u jednom - parovi mogu osjećati intenzivnu ljubav, kao i na medenom mjesecu i desetljećima kasnije.

Što je najzanimljivije, uspjeli su identificirati tri ključne navike koje bi trebali usvojiti kako bi vam romatnična ljubav potrajala dugo, a radi se o malim stvarima koje stvarno nikome ne bi trebale predstavljati problem.

>> Izgubila se romantika u vezi? Okrivite svog muškarca >>

Za početak, potrebno je pozitivno razmišljati o svom partneru, bez obzira što se povremeno ne slažete u nekim stvarima. Uvijek se izdignite iznad trenutne situacije i promislite dobro - to je i dalje ona osoba u koju sam se zaljubio/la i s kojom sam odlučio/la provesti život.

Na partnera treba misliti i kad niste s njim, tako da na službenom putu nije loše nazvati ili se javiti porukom da i partner zna da mislite na njega. To će vas povezati bolje od bilo kakvog poklona po povratku s puta. Naravno, nije loše napraviti isto i tijekom dana, kad je svatko na svom radnom mjestu.

>> Romantične ideje koje će oduševiti vašu dragu >>

Za kraj, ne zaboravite svaki dan grliti i ljubiti partnera i držati se za ruke ili tijekom zajedničke šetnje ili kad gledate televiziju. Dodiri i zagrljaji svakodnevno će vas puniti hormonima bliskosti, kao i ljubljenje.

Jednostavno, nije li?

25.01.2015. 16:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh