Metro-portal.hr

objavljeno 25.01.2015. 16:46:00
SAVJETI

Romantika u vezi može trajati zauvijek

Romantika u vezi obično zgasne prilično brzo, a za to su kriva oba partnera, no ako poslušate ove jednostavne savjete, mogla bi trajati vječno

Romantika nije rezervirana samo za romane
Romantika nije rezervirana samo za romane (Shutterstock)

Romantična ljubav niti je zastarjela niti je nestala, tvrde stručnjaci za veze na temelju nekoliko istraživanja koja su u zadnje vrijeme objavila prilično optimistične rezultate, a svi se slažu u jednom - parovi mogu osjećati intenzivnu ljubav, kao i na medenom mjesecu i desetljećima kasnije.

Što je najzanimljivije, uspjeli su identificirati tri ključne navike koje bi trebali usvojiti kako bi vam romatnična ljubav potrajala dugo, a radi se o malim stvarima koje stvarno nikome ne bi trebale predstavljati problem.

>> Izgubila se romantika u vezi? Okrivite svog muškarca >>

Za početak, potrebno je pozitivno razmišljati o svom partneru, bez obzira što se povremeno ne slažete u nekim stvarima. Uvijek se izdignite iznad trenutne situacije i promislite dobro - to je i dalje ona osoba u koju sam se zaljubio/la i s kojom sam odlučio/la provesti život.

Na partnera treba misliti i kad niste s njim, tako da na službenom putu nije loše nazvati ili se javiti porukom da i partner zna da mislite na njega. To će vas povezati bolje od bilo kakvog poklona po povratku s puta. Naravno, nije loše napraviti isto i tijekom dana, kad je svatko na svom radnom mjestu.

>> Romantične ideje koje će oduševiti vašu dragu >>

Za kraj, ne zaboravite svaki dan grliti i ljubiti partnera i držati se za ruke ili tijekom zajedničke šetnje ili kad gledate televiziju. Dodiri i zagrljaji svakodnevno će vas puniti hormonima bliskosti, kao i ljubljenje.

Jednostavno, nije li?

25.01.2015. 16:46:00
http://metro-portal.hr/romantika-u-vezi-moze-trajati-zauvijek/89771/