« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
POSEBNE PRILIKE

Romantične ideje koje će oduševiti vašu dragu

Za malo romantike ne treba vam puno truda ili novca – važno je uložiti malo vremena i ljubavi

Romantika je uvijek dobar izbor
Romantika je uvijek dobar izbor (Shutterstock)
Više o

žene

,

veza

,

muškarci

,

romantika

Muškarci moraju naučiti da, što se romantike tiče, ponekad moraju razmišljati kao žene. Prvi korak je shvaćanje da je najefektivnija predigra upravo romantika - predigra koja traje cijeli dan i kulminira strasnom noći za oboje. Dakle, dužom predigrom postižete mentalnu stimulaciju i iščekivanje onoga što dolazi nakon toga, a to je za oboje pun pogodak.

Evo savjeta kako bi potencijalni romantični dan trebao izgledati:

Zajedničku večer najavite unaprijed kako biste bili sigurni da će ona imati vremena.

Probudite se ranije i pripremite joj doručak u krevetu. Ništa ekstravagantno, dovoljne su i pahuljice s mlijekom ili tost i čaša soka od naranče.

Potom se zajedno se otuširajte ali bez seksa - štedite tjelesnu snagu i nagon za kasnije. Ako vaša draga ne voli zajedničko tuširanje, samo joj nježno operite leđa i izađite iz kupaonice.

>> Što muškarce čini sretnima

Ostavite joj poruku na jastuku sadržaja da se veselite planiranom večernjem dogovoru, a možete joj i poslati cvijeće na posao. Nazovite je za vrijeme pauze samo da joj kažete kako se veselite vremenu koje ćete navečer provesti zajedno.

Pripremite večeru - ako ne znate kuhati, naručite je.

Pretvorite spavaću sobu u ljubavno gnijezdo. Pripremite ulje za masažu i lavor s toplom vodom za noge, postavite mirisne svijeće i sve romantično što vam padne na pamet. Svijeće postavite i u kupaonicu. Napravite ambijentalnu atmosferu uz omiljenu glazbu vaše drage, a ostatak večeri je ograničen samo vašom izdržljivošću i maštom.

Savjeti-hr.com

09.08.2012. 18:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh