« Žene
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
KAVALIR? NE, BARABA

Izgubila se romantika u vezi? Okrivite svojeg muškarca

Žene općenito vrlo rijetko dobivaju poklon iznenađenja od svojih partnera, a kavalirština se gotovo potpuno izgubila

Romantika umire, krivi su muškarci
Romantika umire, krivi su muškarci (Deviantart)
Više o

muškarci

,

romantika

,

kavaliri

Romantika u vezama umire zato što su muškarci izgubili sposobnost zavođenja pripadnica ljepšeg spola. Novo istraživanje pokazalo je žene općenito u prosjeku nisu primile poklon iznenađenja od svojeg partnera preko godine dana. Jedna od pet žena je odustala od čekanja da joj dragi pokloni cvijeće pa ode i kupi ga sama sebi.

U anketi provedenoj nad 1.176 odraslih ljudi u vezama iza koje je stajala osiguravajuća tvrtka Sheila's Wheels, dokazalo se da kavaliri, naročito među mlađim muškarcima, izumiru.

Jedan od deset muškaraca mlađih od 25 godina svojoj je partnerici dao neželjeni poklon kojeg je on sam dobio misleći da je time 'odradio sve što treba'. Polovica mladih žena plati čitav račun ili barem pola na kraju prvog spoja. Samo tri posto žena zaboravi na obljetnicu u usporedbi s 10 posto muškaraca.

Pokloni su važan dio održavanju ljubavi živom; važni su namjera i smislenost, a ne cijena, rekla je Jacky Brown iz Sheila's Wheela, a citira je Daily Express. Što vi mislite? Jesu li muškarci zaista krivi za umiranje romantike?

07.07.2014. 20:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh