« Kazalište
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca
KAZALIŠTE

Ritam igre: 'Zavodnici' online

Nakon što je kazališna publika iz svojih domova u digitalnom ruhu mogla odgledati predstave 'Roko i Cicibela', 'Testamenat', 'Ženici', ove nedjelje, 30. siječnja 2022. u 20 sati, slijedi prikazivanje predstave 'Zavodnici'

Zavodnici - online ;)
Zavodnici - online ;) (Arhiva)
Više o

kazalište

,

predstave

,

predstava Zavodnici

Komedijom 'Zavodnici online' Kazališna družina Ritam Igre iz Splita zaključuje projekt digitalne prilagodbe svojih predstava u kojem je svake nedjelje u siječnju prikazala po jednu svoju predstavu. 

Zavodnici su nastali u suradnji ove nezavisne kazališne družine i Gradskog kazališta Mali Princ iz Omiša i u njima igraju Ivana Giove Župa i Ivan Baranović.
Ova vesela i razigrana komedija je namijenjena publici svih generacija. U središtu radnje se nalazi glavni lik ministra koji tragajući za izgubljenom strašću pribjegava razno-raznim fantastičnim igrama i utjelovljuje različite likove poput Tarzana, rock zvijezde ili perača prozora, a sve da bi probudio erotski duh iz boce ili davno pokopanu bračnu strast.
To je tipična strastvena i duhovita analiza ustaljenosti bračnih rituala u kojima njihovi protagonisti uzaludno pokušavaju iznova prepoznati svoju strast.
Komedija obiluje finim iznijansiranim situacijama zablude i naglih, smiješnih, začuđujućih obrata koji se razrješuju na neočekivani način i publiku drže u neizvjesnosti do samog kraja.

Youtube poveznica na predstavu bit će besplatno dostupna na mrežnim stranicama, na YouTube kanalu te društvenim mrežama Kazališne družine „Ritam Igre".

Program podržava Ministarstvo kulture i medija RH putem Javnog poziva za programe razvoja novih kulturnih i edukativnih sadržaja i digitalne prilagodbe. 

30.01.2022. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh