« Kazalište
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
PREDSTAVE

Revolucija & Stoka ponovno u ZKM-u

Ova poučna predstava razgolićuje mehanizme cenzure i autocenzure uvjetovane nezasitnom željom za novcem, propitujući spremnost svakoga od nas pojedinačno da damo svoj zalog revolucionarnoj promjeni društva

Montažstroj se vraća u Zekaem
Montažstroj se vraća u Zekaem (Montažstroj)
Više o

ZKM

,

Montažstroj

,

A gdje je revolucija stoko

Predstava A GDJE JE REVOLUCIJA, STOKO? umjetničkog kolektiva Montažstroj vraća se na pozornicu Zagrebačkog kazališta mladih. Nakon premijernih izvedbi u siječnju, za koje su ulaznice planule u samo nekoliko sati, zagrebačka publika ponovno ima ekskluzivnu priliku pogledati predstavu koja beskompromisno upire prstom u bolne točke naše zajedničke stvarnosti.

A GDJE JE REVOLUCIJA, STOKO? propituje komodifikaciju društvenog bunta koju je iznjedrio glazbeni album "Paket aranžman" i jugoslavenski novi val iz 80-ih godina prošloga stoljeća. A GDJE JE REVOLUCIJA, STOKO? povezuje 30 godina naše zajedničke stvarnosti od vremena kada se još mislilo da glazba i umjetnost mogu doprinijeti društvenim promjenama, do danas, kada je diktat profita opće mjesto društvenog konsenzusa.

Ova poučna predstava razgolićuje mehanizme cenzure i autocenzure uvjetovane nezasitnom željom za novcem, propitujući spremnost svakoga od nas pojedinačno da damo svoj zalog revolucionarnoj promjeni društva.

Kombinacija elektronske glazbe i frenetičnog plesa, dokumentarnog teatra i društvenog angažmana, na svim je dosadašnjim izvedbama predstave izmamila ovacije publike. Montažstroj vas poziva da mu se pridružite na novim izvedbama 9., 10. i 11. ožujka 2015. godine u Zagrebačkom kazalištu mladih s početkom u 20 sati. Informacije o ulaznicama potražite na stranicama ZKM-a.

04.03.2015. 11:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh