« Kazalište
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
KAZALIŠTE

Repriza monodrame „Zemlja vukova”

Predstava će se održati na otvorenom u prostoru iza Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci, Kampus Trsat s početkom u 21:00 sati

Zemlja vukova
Zemlja vukova (Arhiva)
Više o

monodrama

,

Zemlja vukova

Zemlja Vukova autorski je projekt Tonke Mršić i Gale Nikolić koja se bavi nepisanim društvenim pravilima prvenstveno Like ili bilo koje druge male zajednice koje utječu na sudbine tri Ličanke u različitim stadijima života. Žanrovski odjekuje crna komedija sa elementima apsurda. 

Polazište kreiranja projekta bio je odnos mladih autorica prema utjecaju društva, koje ih neminovno oblikuje. Predstava otvara pitanja poput identiteta, posljedica rata, patrijarhata, zadiranja društva u privatno, izopćenosti drugačijih, borbe protiv ustaljenih normi. Predstava je prožeta autobiografskim elementima. 

Zemlju Vukova, njezinu debitantsku monodramu, izvodi Tonka Mršić kao svoju diplomsku predstavu. Tonka dolazi iz Gospića, završila je preddiplomski studij Glume i medija na APURI u klasi Rade Šerbedžije i Lenke Udovički, a trenutno nastavlja svoj diplomski studij Glume u Rijeci.

Režiju potpisuje Gala Nikolić koja je također je završila preddiplomski studij Glume i medija u Rijeci u klasi Lenke Udovički i Rade Šerbedžije. Trenutno nastavlja svoj diplomski studij Glume u Los Angelesu na California Institute of The Arts.

Cijena ulaznice je 50 kn uz prethodnu rezervaciju na e-mail: rezervacije.zemljavukova@gmail.com


08.08.2020. 08:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh