« Kazalište
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
GODIŠNJICA

20. godišnjica Teatra Ulysses

Kazalište Ulysses ove sezone obilježava svoju jubilarnu 20. obljetnicu velikim koncertom 2. kolovoza na Malom Brijunu, na kojemu će uz Radu Šerbedžiju i Zapadni kolodvor nastupiti brojni glazbeni gosti

I tako več dva desetljeća...
I tako več dva desetljeća... (Arhiva)
Više o

Teatar Ulysses

Najavljeni su Darko Rundek, Damir Urban, Gabi Novak i Matija Dedić, Vlatko Stefanovski, Maja Posavec, Putokazi, Nigel Osborne, Jure Ivanušić, Mimi Šerbedžija i drugi.

U sklopu programa uživo će se na veliko platno iz cijeloga svijeta javljati umjetnici i dugogodišnji prijatelji Ulyssesa, a publici će biti predstavljena i retrospektiva proteklih dva desetljeća rada, s dosad neprikazanim materijalima. Ovo će ujedno biti prilika da se podsjetimo na bogatu povijest ovog kazališta, predstave, umjetnike i važne nam trenutke.

Svečana obljetnica osmišljena je kao svojevrsni SAIL - IN program na obali mora, pa će se tako koncert i sva popratna događanja izvoditi na pozornici postavljenoj na samoj obali i na molu Malog Brijuna, uz predviđena velika platna po uzoru na velike koncerte na otvorenome, dok će publika program pratiti s brodova u zaljevu.

Gledatelji mogu osigurati svoje mjesto na jednom od brodova u organizaciji kazališta Ulysses ili doći vlastitim plovilom, uz prethodnu najavu.

02.08.2020. 17:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh