« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
SAVJETI

Ravan trbuh za dva dana

Ako vam treba ravan trbuh u roku odmah, tu vam ne možemo pomoći, no za dva dana već možete ući u hlače koje stoje godinama u ormaru

Uđite u stare hlače :)
Uđite u stare hlače :) (Shutterstock)
Više o

voda

,

zadržavanje vode

,

nadutost

,

ravan trbuh

Ravan trbuh treba nam zbog izgleda i zdravlja, a jasno je da to nekima izgleda kao nemoguća misija. No, ako primjenite par savjeta koje vam nudimo, već za dva dana stat ćete u hlače ili haljinu koja vam stoji godinama u ormaru.

Naime, nadutost zbog pogrešne prehrane je najčešći razlog problema s odjećom, pa ako se riješite plinova i viška vode, vaš će struk najednom biti znatno uži.

>> Trikovi za brzo postizanje uskog struka >>

Započnite sa šparogama - odličan prirodni diuretik riješit će vas viška tekućine, a kalcij i magnezij poboljšat će probavu. Umjesto soli koja zadržava vodu odaberite vrlo sitno nasjeckan bijeli luk, ili kupite prah od češnjaka koji, osim toga, neće opteretiti vaš dah.

No, i dehidracija može potaknuti nadutost, pa napravite Sassy vodu ili samo vodu s krastavcem i pijte je dva dana, rezultate ćete primjetiti već nakon jednog dana.

>> Sassy vodom protiv kobasica na trbuhu >>

Na dan kad trebate ući u usku odjeću jedite ribu bogatu omega-3 masnim kiselinama poput lososa ili tune ili namažite svježi sir s tržnice na integralni kruh i vaši će problemi biti riješeni.

05.09.2014. 16:09:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh