« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
HE HE

Rasipnici nisu popularni kod žena

Ako mislite da je mahanje novcem dobar način za lovljenje komada, mogli bi se gadno razočarati kad shvatite suprotno

Razbacivanje novcem nije u modi
Razbacivanje novcem nije u modi (Shutterstock)
Više o

žene

,

veze

,

novac

,

muškarci

,

rasipnost

Nekad se nije lako suzdržati kad imate viška novaca, ali novo istraživanje Sveučilišta Michigan pokazalo je da je upravo to vrlo poželjno ponašanje ako stvarno želite nekoga osvojiti, jer pripadnici oba spola više vole kad partner racionalno raspolaže svojim novcem nego kad se rasipno ponaša.

Svi, naravno, prihvaćaju male poklone s radošću, ali skupi pokloni više nisu u modi, što samo znači da je kriza definitivno ušla u sve sfere života i promijenila način razmišljanja. Tako, prema rezultatima istraživanja, žene više vole štedljive muškarce.

Naravno, pritom treba uzeti u obzir i razloge iz kojih muškarci štede, jer teško da će neka žena tek tako opravdati vašu potrebnu za štednjom za novu jurilicu. Preferira se čuvanje novca za veći stan ili neko zanimljivo putovanje, a bijesni auti su na crnoj listi.

Tako je i mit o ženama koje jedva čekaju da ih obaspete bundama i nakitom otišao u ropotarnicu prošlosti, uz časne iznimke u vidu starleta i sponzoruša koje, vjerovali ili ne, čine izuzetno mali dio ženske populacije. 

Radi se zapravo o tome da muškarci koji ne troše pretjerano na taj način otkrivaju da imaju samokontrolu, karakteristiku koju žene vrlo cijene, pa je u redu povremeno platiti piće, ali rasipanjem nećete doći daleko.

18.10.2013. 14:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh