« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
ISPROBAJTE

Prirodni lijek za pamćenje i skidanje viška kilograma

Prirodni lijekovi uvijek su bolji izbor od "čudotvornih" tabletica koje nude farmaceuti, a danas vam donosimo recept koji jednostavno morate isprobati

Čudesni hren nije samo dodatak uskršnjoj šunkici
Čudesni hren nije samo dodatak uskršnjoj šunkici (Arhiva)
Više o

med

,

pamćenje

,

višak kilograma

,

cimet

,

prirodni lijek

,

limun

,

đumbir

,

hren

Prirodni lijekovi pametna su odluka, pogotovo kad imate problema s - pamćenjem, tvrde stručnjaci i kao rješenje problema predlažu hren.

Čudesni korijen temelj je moćnog prirodnog lijeka koji će na najbolji način iskoristiti bogatstvo nutrijenata koje je priroda sastavila u omiljenom ljutom dodatku mesu - fosfor, kalij, magnezij, željezo i vitamini B1, B2, B6 i C.

Ovaj lijek ne samo da će vam znatno popraviti pamćenje, već će i napraviti ključne promjene u metabolizmu koje će uzrokovati skidanje viška kilograma.

Recept za lijek za pamćenje

Sastojci

125 g hrena
4 limuna
3 žlice meda
2 žlice cimeta
komadić đumbira, otprilike 2 cm

Priprema

Oguljeni korijen hrena i đumbira stavite u blender i dobro usitnite. Iscijedite sok od 4 limuna, dodajte u blender zajedno s medom i cimetom i miješajte dok ne dobijete ujednačenu masu.

Upotreba

Dobivenu masu spremite u staklenku i držite u hladnjaku. Konzumirati dva puta dnevno jednu žličicu prije obroka, već nakon tri tjedna primjetit ćete sjajne rezultate..

Isprobajte!

11.12.2016. 09:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh