Metro-portal.hr

objavljeno 11.12.2016. 09:02:00
ISPROBAJTE

Prirodni lijek za pamćenje i skidanje viška kilograma

Prirodni lijekovi uvijek su bolji izbor od "čudotvornih" tabletica koje nude farmaceuti, a danas vam donosimo recept koji jednostavno morate isprobati

Čudesni hren nije samo dodatak uskršnjoj šunkici
Čudesni hren nije samo dodatak uskršnjoj šunkici (Arhiva)

Prirodni lijekovi pametna su odluka, pogotovo kad imate problema s - pamćenjem, tvrde stručnjaci i kao rješenje problema predlažu hren.

Čudesni korijen temelj je moćnog prirodnog lijeka koji će na najbolji način iskoristiti bogatstvo nutrijenata koje je priroda sastavila u omiljenom ljutom dodatku mesu - fosfor, kalij, magnezij, željezo i vitamini B1, B2, B6 i C.

Ovaj lijek ne samo da će vam znatno popraviti pamćenje, već će i napraviti ključne promjene u metabolizmu koje će uzrokovati skidanje viška kilograma.

Recept za lijek za pamćenje

Sastojci

125 g hrena
4 limuna
3 žlice meda
2 žlice cimeta
komadić đumbira, otprilike 2 cm

Priprema

Oguljeni korijen hrena i đumbira stavite u blender i dobro usitnite. Iscijedite sok od 4 limuna, dodajte u blender zajedno s medom i cimetom i miješajte dok ne dobijete ujednačenu masu.

Upotreba

Dobivenu masu spremite u staklenku i držite u hladnjaku. Konzumirati dva puta dnevno jednu žličicu prije obroka, već nakon tri tjedna primjetit ćete sjajne rezultate..

Isprobajte!

11.12.2016. 09:02:00
http://metro-portal.hr/prirodni-lijek-za-pamcenje-i-skidanje-viska-kilograma/101852/