« Kazalište
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
PREMIJERA

Premijera predstave "&" sutra u Teatru&TD!

Predstava je dio međunarodnog programa za razvoj izvedbenih umjetnosti apap - Performing Europe

Sjajna plesna predstava u Teatru &TD
Sjajna plesna predstava u Teatru &TD (Kultura promjene)
Više o

predstava &

,

Teatar &TD

Nakon rezidencijalnog boravka u Teatru &TD i istraživanja potencijala i prirode zajedničkog djelovanja u formi dueta, R. Milevoj & T. Feller ispisuju vlastite odgovore na pitanje: Što je ono što nas povezuje? Ovaj duet tako postaje prostor premrežen elementima koji svjedoče o kompleksnosti kojima je protkana svaka suradnja, kao i svako prijateljstvo, potvrđujući koliko je naša potreba za drugim bliska našoj potrebi za kretanjem.

Kao autore, plesače i prijatelje veže ih više godina osobnog i profesionalnog iskustva koje su sada odlučili postaviti na scenu i upitati se što čine jedno za drugoga, što plešući postaju jedno drugome, jednom kada su postavljeni u prostor zajedništva. Njihova dva tijela u prostoru tako istovremeno grade i razlažu svijet bliskosti u kojemu podrška ponekad može značiti izazov, u kojemu se suradnja ponekad osnažuje pokusajem.

Predstava je dio međunarodnog programa za razvoj izvedbenih umjetnosti apap - Performing Europe.

Koreografiju i izvedbu predstave potpisuju Tomislav Feller i Roberta Milevoj , dok je Mauricio Ferlin zaslužan za scenografiju. Bojan Gagić potpisuje dizajn svjetla. Dramaturginja predstave je Jasna Žmak, za fotografije se pobrinuoDamir Žižić, a za grafički dizajn Martina Granić.

Izvedbe 21. i 22. ožujka u 20 sati, cijena ulaznice 50 kuna / 25 kuna za studente.

19.03.2014. 15:25:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh