« Kazalište
objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci
PREDSTAVE

Premijera multimedijske predstave "Prikradatelj" u Teatru &TD

Probran cast visokog naboja, glumci Domagoj Janković, Robert Španić i Toma Medevešek, na jednoj vrtešci audio-vizualnih vragolija lansirat će Vas u orbitu Zabranjene zone

Predstava Prikradatelj
Predstava Prikradatelj (Teatar &TD)
Više o

Teatar &TD

,

Prikradatelj

Teatar &TD spremio je novu poslasticu - premijeru multimedijalne predstave Prikradatelj u režiji Nenada Glavana, po tekstu Giannia Fortea (Ricci/Forte), a prema motivima ruskog SF romana Piknik onkraj puta braće Arkadija i Borisa Strugackog, koja će se održati u Velikoj dvorani &TD-a, 6. prosinca u 20.00. Ulaz s pozivnicom.

Repriza je na rasporedu 7. prosinca u 20:00.

Probran cast visokog naboja, glumci Domagoj Janković, Robert Španić i Toma Medevešek, na jednoj vrtešci audio-vizualnih vragolija lansirat će Vas u orbitu Zabranjene zone, tamo „gdje se Zemlja olakšava tereta svojih najskrivenijih ćudi". Vi se samo udobno smjestite i vežite pojaseve!

 Poslužila je ovoj drami poznata znanstvena fantastika za jedan koketan strelopis raspri, klopki i aluzija o koje se lako zaplete svačiji, nešto „budniji", um. Šestoslika je to oštrih misli, lelujavih pretpostavki i poentirajućih zakucavanja - u onkraj zbilje, eksperimenta i slutnje do samog ruba mogućeg iskustva. Prikradatelj nas vuče paradigmatski duboko u procijep paradoksa gdje u preklapanju caruje iracionalno i racionalno, izmišljeno i promišljeno, sastavljeno i rastavljeno - u suprotnosti bez kojih se, valjda, ne može niti postojati. Znanost, umjetnost i transcendentalnost na jednom zanimljivom „nadzemaljskom" putovanju u najskrovitije, u zabranjeno i nedokučivo. Tamo negdje gdje Vam sine i ono slavno Einsteinovo pitanje "mijenja li se svemir ako ga promatra miš!? (Nenad Glavan, redatelj)

REŽIJA: Nenad Glavan

DRAMATURG: Gianni Forte

SCENA: Nenad Glavan i Ana Vračarić

VIDEO I ZVUČNO OBLIKOVANJE: Dejan Gotić

KOSTIMI: Laura Špoljar

IZBOR GLAZBE: Ana Vračarić

OBLIKOVANJE SVJETLA: Tomislav Maglečić

VJ, PRIJENOS I KAMERA: Martin Šatović, Luka Dubroja, Mirsad Mahmatović

DIZAJN PLAKATA: Luka Maji Predragović

FOTOGRAF PREDSTAVE: Luka Dubroja

ULOGE:

PROFESOR: Domagoj Janković

PISAC: Robert Španić

STALKER: Toma Medvešek

*Ulaznice se po cijeni od 50 kuna mogu kupiti na blagajni Teatra &TD od 11:00 do 13:00 te dva sata prije početka predstave, online putem Ulaznice.hr te na njihovim prodajnim mjestima. Studenti i umirovljenici popust od 50% mogu ostvariti isključivo na blagajni kazališta.

29.11.2019. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh