« Kazalište
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
NAJAVE

Predstava "O ljubavi" HNK Mostar u Cekateu

Kada dvoje glumaca ispišu tekst koji će sami izvesti onda je to obično jamac za jednu kazališnu poslasticu pred kojom je bogat i dug scenski život

O ljubavi u Cekate Teatru
O ljubavi u Cekate Teatru (Cekate)
Više o

predstava

,

Cekate Teatar

,

O ljubavi

U ponedjeljak, 8. travnja 2019. u 20 sati na sceni CeKaTe Teatra Centra za kulturu Trešnjevka igrat će predstava  O ljubavi Hrvatskoga narodnog kazališta u Mostaru.

Kada dvoje glumaca ispišu tekst koji će sami izvesti onda je to obično jamac za jednu kazališnu poslasticu pred kojom je bogat i dug scenski život.

U ovom slučaju riječ je o nizu efektnih i duhovitih opservacija i komentara o fenomenu ljubavi kroz sve njezine mijene. Utjelovljujući par koji prolazi kroz promjenljivu ćud ljubavi dvoje glumaca ispisuju razigranu teatarsku odu kako bi pokazali svu raskoš svoga nedvojbenog glumačkog dara. Naime, putujući kroz četiri kazališna žanra, oni traže odgovor na pitanja: "Što je ljubav?", "Kako nastaje?", "Kako se manifestira?", "Može li potrajati ili će neminovno, pod teretom vremena i navika, izblijedjeti?".

U sinergiji iznimnog glumačkog potencijala, žanrovske i stilske raznovrsnosti, tekst obećava predstavu u kojoj će uživati sve generacije, napajajući se novim scenskim uobličavanjima s nepresušnog vrela Ljubavi.

Autori i igraju: Nikolina Ljuboja i Ivan Skoko
Režija: Ferid Karajica
Produkcija: Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru


03.04.2019. 14:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh