« Kazalište
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
TEATAR G

Predstava Ništa ozbiljno u Kinu Forum

Desetak glumaca u sat i dvadeset minuta mijenja karaktere, kostime, mjesta i vremena radnje kao rukavice i pritom se zabavljaju i pozivaju na zabavu

Sjajna predstava Ništa ozbiljno
Sjajna predstava Ništa ozbiljno (Teatar G)
Više o

studentski dom stjepan radić

,

kino Forum

,

predstava Ništa ozbiljno

Devet kratkih duhovitih scenskih minijatura svojim humorom, glumačkom koncentracijom i duhovitim kreacijama stvaraju vrlo povezanu predstavu kroz koju se provlači tematika muško-ženskih odnosa od nastanka svijeta pa do samog trenutka na sceni.

Kroz sve je provučen smijeh kao lajtmotiv i ljepilo koje čvrsto povezuje nepovezivo: scene sa scenama i, ono malo važnije, publiku s glumcima. Desetak glumaca u sat i dvadeset minuta mijenja karaktere, kostime, mjesta i vremena radnje kao rukavice i pritom se zabavljaju i pozivaju na zabavu.

Datum: 16.10.2014.
Početak programa: 20:00h
Mjesto: Kino Forum, Studentski dom Stjepan Radić
Predstava: Ništa ozbiljno
Režija: Zoran Babić 

režija: Zoran Babić
igraju: Filip Vrbanec, Monika Haraminčić, Iva Šoškić, Doris Dobranić, Ivan Stamenković, Kristina Barać, Sven Lendo, Ana Alfirev, Ivor Bakša, Miljenka Pračinec, Rebecca Agić.

Filip Vrbanec za uloge Predavača, Ivana i Kena u predstavi ' Ništa ozbiljno ' osvojio je 'Dasku koja život znači' za najboljeg glumca 16. Festivala zagrebačkih kazališnih amatera, a na 52. festivalu hrvatskih kazališnih amatera održanom na Hvaru bio je nominiran za istu. 
Filip Vrbanec osvojio je nagradu za najbolju glavnu mušku ulogu na 3.komedija festu u Bjelovaru.

Monika Haraminčić za ulogu Eve u predstavi 'Ništa ozbiljno' osvojila je 'Dasku koja život znači' za najbolju glumicu 16. festivala zagrebačkih kazališnih amatera.

Zoran Babić osvojio je nagradu za najbolju režiju na 3.komedija festu u Bjelovaru i nominiran za najboljeg redatelja na 52. festivalu hrvatskih kazališnih amatera održanom na Hvaru.

Vedran Strasser osvojio je nagradu za najbolju sporednu mušku ulogu za ulogu Pingvina na 52. festivalu hrvatskih kazališnih amatera održanom na Hvaru. Predstava u cjelini proglašena je najboljom predstavom po mišljenju publike na 3. Komedija festu u Bjelovaru.

Predstava u cjelini bila nominirana za najbolju predstavu na 52. festivalu hrvatskih kazališnih amatera održanom na Hvaru.

09.10.2014. 12:09:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh