« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
COOL

Prava gospoda nose - pidžamu

Da, najbolji pokazatelj vašeg gentlemanskog duha, perjanica vašeg stila, najveći statusni simbol je upravo vaša pidžama

Kako izgledad savršena pidžama
Kako izgledad savršena pidžama (Arhiva)
Više o

pidžama

,

gospoda

Iako će mnogi pomisliti da je to prije svega skupi sat, elegantno odijelo, njegovana i održavana limuzina parkirana u garaži, pravi statusni simbol je preko dana uredno spremljen u ormariću uz krevet ili posložena ispod jastuka.

Pritom nije svaka pidžama jednaka. Postoje obične kratke pidžame koje su nerijetko kombinacija malo povećih bokserica i stare kratke majice no to je još daleko od onog pravog pokazatelja stila, prave tradicionalne pidžame. Gornji dio u obliku jaknice - košulje, te naravno donji dio - hlače.

Kombinacija rađena do svile, flanela ili nježnog pamuka. Svi gumbi jednaki i savršeno upareni s materijalom pidžame, malo džepić blizu srca i crte niz nogavice koje simboliziraju samo eleganciju i pravog gospodina.

Tu je i određena procedura odlaska u krevet. Dok će većina muškaraca skinuti dnevnu odjeću sa sebe i što prije se uvaliti u krevet nerijetko u kratkoj majci i gaćama, pravi će gospodin odraditi pripremu jer i u krevetu on treba izgledati elegantno i sređeno i sukladno svom dnevnom stilu.

Sve o pidžamama pročitajte na portalu Gentleman.hr

01.12.2016. 21:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh